Închide meniul

Roland Garros 2021 | Ana Bogdan, prima reacție după meciul nebun cu Paula Badosa: „Nu ar trebui să fiu tristă!” Cecul uriaș încasat de româncă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 8:29

Roland Garros 2021 | Ana Bogdan, prima reacție după meciul nebun cu Paula Badosa: „Nu ar trebui să fiu tristă! Cecul uriaș încasat de româncă

ProfimediaImages

Ana Bogdan, prima reacție după meciul nebun cu Paula Badosa

Ana Bogdan a făcut, probabil, meciul carierei. Sportiva de pe locul 102 WTA a fost aproape de optimile Roland Garros, performanță fără precedent în cariera ei. Românca a cedat inițiativa după ce a ratat o minge de meci în setul al doilea, după care a căzut fizic în decisiv. Chiar dacă a fost învinsă de Badosa, Ana Bogdan pleacă cu capul sus de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan, prima reacție după meciul cu Paula Badosa

”A fost un meci foarte frumos și nu ar trebui să fiu atât de tristă pentru că am luptat pentru fiecare punct în parte și mi-am dorit extrem de mult să câștig. Dar realitatea este că și ea are meritele ei pentru că a luptat la fel de mult și a jucat foarte bine”, a declarat Ana Bogdan, pentru Eurosport.

2 ore şi 51 de minute a durat meciul dintre Ana Bogdan și Paula Badosa. Românca va pleca acasă cu un cec în valoare de 126.000 de euro. Ea şi-a egalat cea mai bună performanţă la un turneu de Grand Slam. Bogdan a mai ajuns în turul 3, la Australian Open, în 2018.

”O să plec de aici cu amintiri frumoase și cu gânduri pozitive pt ceea ce va urma. Eu cred că nivelul de tenis pe care l-am făcut amândouă în acest meci a fost foarte ridicat și atunci chiar ar trebui să mă gândesc la ceea ce va urma, la tot ceea ce mai am de muncit și la antrenamentele pe care trebuie să le fac. Voi merge mai departe cu energie multă”, a mai spus Ana Bogdan.

În drumul ei la Roland Garros, Ana Bogdan a trecut de italianca Elisabetta Cocciaretto (113 WTA) în runda inaugurală, după care a profitat de retragerea lui Naomi Osaka (2 WTA) în turul al doilea.

Reclamă

A fost primul meci oficial între Bogdan și Badosa. După victoria în fața româncei, jucătoarea iberică a bifat al 8-lea succes consecutiv în 2021.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și