Închide meniul

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea – Johanna Konta 7-6, 6-2. Debut în forță al româncei la Paris! Cu cine va juca în turul 2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 18:45

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea – Johanna Konta 7-6, 6-2. Debut în forță al româncei la Paris! Cu cine va juca în turul 2

Profimedia

Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Roland Garros

Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Roland Garros. Românca a câștigat primul set după 59 de minute de joc. A fost nevoie de tie-break, după ce Cîrstea a revenit de la 1-3. S-a terminat 7-6(5), iar românca și-a adjudecat primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Roland Garros

Cîrstea și-a menținut jocul bun și în setul al doilea. Dacă în prima parte a fost nevoie de tie-break, românca și-a spulberat adversa în actul secund. S-a terminat 6-2, iar Sorana a avansat în runda următoare la Roland Garros.

A fost a doua victorie pentru Sorana Cîrstea în întâlnirile directe cu Johanna Konta. Până acum, cele două s-au mai întâlnit de alte trei ori, iar jucătoarea din Marea Britanie a câștigat de două ori.

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 84.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Jucătoarele care pierd în primul tur primesc câte 60.000 de euro şi 10 puncte fiecare.

În următoarea runda, Sorana Cîrstea va juca cu câștigătoarea duelului dintre belgianca Alison Van Uytvanck (67 WTA) și italianca Martina Trevisan (97 WTA).

Reclamă

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA după ce a jucat finala la Strasbourg. Chiar dacă a pierdut duelul cu Barbora Krejcikova, scor 3-6, 3-6, sportiva de 31 de ani a urcat 7 poziții.

După ultima actualizare, Sorana C îrstea ocupă locul 54 în clasamentul general, cu 1.444 de puncte. Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA, cu 6.520 de puncte.

Următoarea ierarhie va fi dată publicităţii peste două săptămâni, după turneul de la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și