Închide meniul

Simona Halep, explicaţii după eşecul de la Roland Garros 2022: „Gata, zâmbesc!”. Românca a fost aplaudată de experţi: „Atât de multă clasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2022, 8:40

Simona Halep, explicaţii după eşecul de la Roland Garros 2022: „Gata, zâmbesc!. Românca a fost aplaudată de experţi: „Atât de multă clasă!

Simona Halep a venit cu noi explicaţii după eliminarea din turul doi de la Roland Garros 2022

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros 2022

  • Simona Halep, reacţie surprinzătoare după eliminarea de la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep a venit cu explicaţii după eşecul de la Roland Garros 2022. Fosta campioană de pe zgura pariziană a fost eliminată surprinzător, în turul secund, de Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana noastră a dezvăluit că a suferit un atac de panică în meciul cu tânăra de 19 ani, dar a trecut deja peste momentele dificile. „Simo” a oferit un interviu pentru care a primit imediat felicitări. A precizat şi ce i-a spus Patrick Mouratoglou în momentul în care a ieşit de pe teren.

Simona Halep, explicaţii după eşecul de la Roland Garros 2022

Nu este atât de mult despre faptul că am pierdut, ci despre ceea ce s-a întâmplat. A fost ceva nou pentru mine şi trebuie să accept asta. Am jucat bine la început, dar apoi nu s-a mai întâmplat ce îmi doream. A fost un atac de panică, nu am ştiut cum să-l gestionez şi a fost o noutate pentru mine.

Reclamă

Am înţeles că se poate întâmpla pentru că au fost doi ani foarte grei, cu pandemie şi accidentări. Acum sunt bine şi de asta zâmbesc. Când am ieşit de pe teren şi am început să mă simt mai bine Patrick m-a şi întrebat unde joc săptămâna viitoare. Nu ştiu unde voi juca pe viitor, dar cu siguranţă de mâine revin la muncă. Gata, zâmbesc, deci sigur sunt mult mai bine!”, a declarat Simona Halep pentru eurosport.ro.

Modul în care fostul lider WTA a reacţionat a fost aplaudat de experţii prezenţi în platoul de filmare. Cu toţii au apreciat modul în care a decis Simona Halep să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Reclamă

„Au fost momente foarte îngrijorătoare. Nici nu îmi vine să cred că a venit şi a discutat cu voi. Arată atât de multă clasă din partea Simonei. Să ieşi şi să spui ce s-a întâmplat„, a declarat unul dintre experţii veniţi să comenteze ceea ce s-a întâmplat în meciul româncei.

Este atât de curajos şi sincer din partea Simonei să comenteze şi să ne spună ce s-a întâmplat cu ea. A venit şi a vorbit despre ea, a promis că se rezolvă această situaţie. A câştigat trofee importante şi a arătat că i se poate întâmpla oricui un asemenea moment. A fost de clasă gestul ei de a vorbi, după o asemenea înfrângere„, a precizat un alt invitat.

Halep a surprins în timpul confruntării cu Qinwen Zheng

„Simo” a trecut prin clipe extrem de dificile în setul al doilea, după ce Qinwen Zheng a reușit să câștige 7 game-uri la rând. Extrem de furioasă pentru loviturile sale, sportiva de 30 de ani s-a lovit cu palma peste coapsă. Ulterior, Simona Halep s-a ghemuit la pământ și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a pierdut și următorul game, iar apoi a cerut intervenția medicilor. Aceștia i-au luat tensiunea jucătoarei românce, care în cele din urmă a revenit pe teren și a continuat meciul. A pierdut însă în set decisiv.

Este pentru prima oară când jucătoarea din Constanța este eliminată în turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris, după 7 ani. În urma traseului scurt de la Roland Garros, Halep va încasa 84.000 de euro și va primi numai 70 de puncte în ierarhia WTA.

Ce urmează pentru Simona după eliminarea de la Roland Garros 2022

Simo va avea la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a-și reveni după înfrângerea dureroasă de la Roland Garros. Cel mai probabil, primul turneu pe iarbă la care va participa jucătoarea noastră va fi cel de la Birmingham, din perioada 13-19 iunie.

Primele turnee pe iarbă vor avea loc la S’Hertogenbosch și Nottingham, însă există șanse mici ca Halep să participe acolo. Sportiva de 30 de ani nu s-a înscris la niciunul dintre ele și ar putea juca numai dacă va primi un wild card.

După Birmingham, Simona Halep va merge în Germania, la Bad Homburg, turneu la care nu a mai participat niciodată. Apoi, „Simo” va reveni în Marea Britanie, pentru Wimbledon. Grand Slam-ul din Londra se va desfășura între 27 iunie și 10 iulie. Halep a cucerit titlul la Wimbledon în 2019, după o finală memorabilă cu Serena Williams.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep