Închide meniul

Simona Halep, OUT de la Roland Garros 2022! Qinwen Zheng, prima reacție după victoria carierei: „A fost cel mai bun meci al meu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 mai 2022, 19:20

Simona Halep, OUT de la Roland Garros 2022! Qinwen Zheng, prima reacție după victoria carierei: „A fost cel mai bun meci al meu!

Qinwen Zheng a eliminat-o pe Simona Halep de la Roland Garros 2022

Qinwen Zheng, în timpul meciului cu Simona Halep de la Roland Garros 2022 / Profimedia

Simona Halep a fost eliminată de Qinwen Zheng de la Roland Garros 2022, în turul al doilea. Sportiva din China, în vârstă de 19 ani, a învins-o pe „Simo” în setul decisiv, scor 2-6, 6-2, 6-1, și s-a calificat în turul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zheng a reușit o prestație fabuloasă în fața Simonei, reușind să câștige 8 game-uri la rând.

Simona Halep, OUT de la Roland Garros 2022! Qinwen Zheng, prima reacție după victoria carierei

La finalul partidei de la Paris, jucătoarea aflată pe locul 74 WTA înaintea turneului a oferit o primă reacție. Extrem de emoționată, Zheng a declarat că a fost „cel mai bun meci al meu”.

„Am muncit mult pentru asta. Este foarte frumos să continui să joc aici. Este cel mai bun meci al meu, mă bucur pentru azi. Atmosfera este extraordinară. Am mai jucat aici pe vremea când eram junioară, iar acum am revenit și mă bucur pentru atmosfera creată de public. Sunt foarte fericită. Este extraordinar, am visat de mică să ajung aici. Vă mulțumesc pentru susținere., a spus Qinwen Zheng, pentru eurosport.ro.

Victoria în fața Simonei Halep reprezintă cea mai mare performanță pentru Qinwen Zheng. Sportiva din China se află la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al carierei, la seniori. Zheng mai participase doar la Australian Open, tot în acest an, unde s-a oprit în turul al doilea.

Reclamă

De cealaltă parte, „Simo” a bifat o contraperformanță la Roland Garros. Jucătoarea noastră a fost eliminată în turul al doilea pentru prima oară, după 7 ani.

Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022

Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022, în meciul cu Qinwen Zheng. Jucătoarea din România a pierdut 7 game-uri la rând și a avut o reacție incredibilă. „Simo” s-a ghemuit la pământ, cu ochii închiși, în încercarea disperată de a-și reveni.

La scorul de 1-1 la seturi și 1-0 pentru Zheng, în decisiv, Halep a avut o reacție nervoasă. Românca s-a lovit cu palma în coapsă, extrem de furioasă pentru mingile pierdute pe propriul serviciu. Ulterior, Zheng a reușit break-ul, iar sportiva noastră a fost dărâmată.

Reclamă 4 / 0/3

În pauza dintre game-uri, Simona Halep s-a dus la linia de fund a terenului, s-a ghemuit și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Simona Halep a cedat nervos la Roland Garros 2022

Simona Halep, la pământ în meciul cu Qinwen Zheng, de la Roland Garros 2022

Ulterior, la scorul de 0-3 în decisiv, Halep a chemat medicul pentru un scurt control, în urma căruia sportiva din Constanța s-a întors pe teren.

Simona Halep începuse excelent partida din turul 2 de la Paris. Românca a câștigat categoric primul set, scor 6-2, și părea să se îndrepte către o victorie fulgerătoare în fața sportivei din China, Qinwen Zheng. Din păcate pentru „Simo”, situația s-a complicat teribil în setul secund.

Zheng a câștigat 5 game-uri la rând, în setul secund, și a trimis partida în decisiv.

Lucrurile au continuat să se complice pentru Simona în setul decisiv. Zheng a câștigat, per total, 8 game-uri la rând, până când Halep a reușit să întrerupă seria uluitoare. În cele din urmă, jucătoarea de 19 ani s-a impus cu 6-1 în decisiv și a avansat în turul al treilea de la Paris.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și