Închide meniul

Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur

Alex Masgras Publicat: 28 mai 2024, 8:51

Reclamă
Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur

Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur

Beatriz Haddad Maia / Profimedia

Au fost surprize uriaşe la Roland Garros 2024, în a doua zi de concurs de la Paris. După un început de turneu în care favoriţii şi-au respectat statutul, ziua de luni a venit cu câteva rezultate notabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sakkari, cap de serie numărul 6 la ediţia din acest an a turneului de pe zgura pariziană, a fost învinsă de favorita publicului, Varvara Gracheva (88 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-3, după 2 ore şi 15 minute de joc.

Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur

După finala de la Indian Wells şi sferturile de la Miami, Sakkari se aştepta la un sezon de zgură mult mai bun. Ea s-a oprit în optimi la Madrid şi Roma, iar lovitura de graţie a venit la Paris, acolo unde a părăsit turneul încă din primul tur, fiind prima jucătoare din Top 10 care este eliminată. Cel mai bun rezultat al jucătoarei din Grecia la Roland Garros este semifinala din 2021.

O altă semifinalistă, dar din 2023, a părăsit turneul încă din turul inaugural. La fel ca Maria Sakkari, Beatriz Haddad Maia (14 WTA), a condus cu 1-0 la seturi în partida cu Elisabetta Cocciaretto (51 WTA), dar a pierdut partida. Jucătoarea din Italia s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1, după 2 ore şi 32 de minute de joc.

Nici Beatriz Haddad Maia nu a avut cel mai bun sezon de zgură. După un început promiţător la Madrid, acolo unde s-a oprit în sferturi, fiind învisă de Iga Swiatek, brazilianca nu a legat mai mult de două victorii la Roma şi Strasbourg.

Reclamă
Reclamă 4

Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros

Rafael Nadal şi-a găsit cu greu cuvintele, după eşecul cu Alexander Zverev. Acesta şi-a felicitat adversarul pentru victorie şi s-a declarat recunoscător pentru susţinerea de care a avut parte la Paris.

Campionul iberic a declarat că se simte mai bine, din punct de vedere fizic, însă chiar şi aşa, sunt şanse mici să mai joace şi anul viitor la Roland Garros. Acesta speră că va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, care se dispută tot pe arenele din complexul de la Roland Garros.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor. Îmi e greu să vorbesc. Nu știu dacă e ultima dată când voi fi aici, în fața voastră. Îmi e greu să vorbesc de ce simt. Mă bucur că am simți dragostea oamenilor, în locul în care-l iubesc cel mai mult. Vreau să-l felicit pe Sacha Zverev. Îți doresc mult succes. Știu cât de greu ți-a fost în 2022.

Reclamă

Eu am trecut printr-o perioadă grea, cu multe accidentări. Am visat să fiu aici din nou, a fost un prim tur greu. Am fost competitiv, am avut șanse, dar a fost greu. E greu să spun ce va fi în viitor. E o mare șansă să nu mai revin aici, dar nu pot spune 100%. Mă simt mai bine, dar poate în două luni voi spune că e suficient. Nu știu. Sper să mă întorc aici la Jocurile Olimpice.

Nu puteam visa să câștig atâtea trofee. A fost ceva minunat. Vreau să vă mulțumesc tuturor”, a declarat Rafael Nadal, conform eurosport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și