Închide meniul

Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova: „A paralizat-o! A mai luat nişte lecţii de hipnoză!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2022, 22:32

Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova: „A paralizat-o! A mai luat nişte lecţii de hipnoză!

CTP se teme pentru Simona Halep, după apariţiea celui de-al doilea caz de doping

Cristian Tudor Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Cristian Tudor Popescu, reacţie după ce Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4. Gazetarul a spus că Simona a dominat-o, în primul rând, din punct de vedere psihic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, acolo unde se va duela pentru un loc în marea finală cu Elena Rybakina.

Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova

Cred că în afară de serviciu, pe care l-a îmbunătățit în mod vizibil, atât primul cât și al doilea, Simona a mai luat niște lecții de hipnoză, pentru că a reușit să o sperie și pe Anisimova. A dominat-o psihic la fel de la începutul meciului, ca pe Badosa. 

Nu a știut ce să joace, a încercat să lovească tare, a văzut că nu intră și apoi a vrut să țină mingea în teren. Nici asta nu a funcționat pentru că i-a deschis imediat unghiurile Simona și a pus-o în dificultate. Foarte, foarte slab nivelul de joc al Anisimovei. Nu avem cum să nu observăm acest lucru. La Bad Homburg măcar Anisimova nu a mai fost atât de presată psihic și crispată.

La Londra a fost pur și simplu speriată de la începutul meciului. Nu am văzut încă statistica loviturilor neforțate. Au fost enorme! A trimis mingi pe care le avea în mână în afara terenului cu grămada.

Reclamă

Acest meci mi se pare câștigat din psihic de Simona, care a exercitat o presiune formidabilă, care a paralizat-o pe Anisimova. Asta s-a întâmplat! Altfel, iată un semn al încrederii. Ceea ce le umple de anxietate pe adversare, e nivelul uriaș de încredere în sine al Simonei și în jocul ei„, a spus Cristian Tudor Popescu pentru fanatik.ro.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022: „Joc cel mai bun tenis al meu”

Simona Halep a oferit prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022. Românca a spulberat-o în sferturile de finală pe Amanda Anisimova, cu 6-2, 6-4 şi e în penultimul act pentru a treia oară în carieră.

Halep a dominat clar meciul cu Anisimova, la fel cum a făcut şi în optimi cu Paula Badosa. În penultimul act, o aşteaptă Elena Rybakina, care a învins-o pe  Ajla Tomljanovic, în 3 seturi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci, la eurosport.ro.

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina

Simona Halep a mărturisit că nu se teme de duelul de „foc” cu Elena Rybakina, şi spune că va da totul pentru a face un meci mare. Cele două se vor afla la a patra întâlnire directă din circuit, „Simo” având avantajul meciurilor directe.

Marele atuu al jocului Elenei Rybakina este serviciul. În ultima partidă de la Wimbledon, cea din sferturi cu Ajla Tomljanovic, Rybakina a servit 15 aşi.

„Ei bine, știu că servește foarte bine, mă aștept la asta. Voi încerca să returnez primul ei serviciu, să o pun în teren. Știu că este o jucătoare care are un serviciu puternic. Am jucat împotriva ei de câteva ori. Sunt sigură că are multă încredere în ea, fiind acum în semifinale aici, la Wimbledon. Dar este un nou meci, o nouă provocare. Sunt pregătită pentru el și voi încerca să dau totul pentru a-mi fructifica șansa”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida cu Amanda Anisimova.

Totodată, Simona Halep a declarat că se va baza pe experienţa acumulată până acum în cariera sa. Elena Rybakina se află la prima semifinală de Grand Slam din carieră, în timp ce Simo s-a calificat pentru a treia oară, doar la Wimbledon, în penultimul act.

„Mă bazez pe experiență, multe meciuri. Am fost în această poziție. Așa că atunci când ești în această poziție, următoarea dată te simți mai bine. Te simți ca și cum ai fi fost acolo, te simți mai bine. Ai învățat unele lucruri din acele momente. Sunt mereu deschisă să învăț. Așa că de fiecare dată când am ceva nou în interiorul meu despre ce s-a întâmplat, și încerc să dau tot ce am mai bun pentru a mă descurca mai bine data viitoare”, a mai spus Simona Halep, citată de Eurosport.

Reclamă
Recomandări
  • Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova
  • Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și