Închide meniul

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon: „E incredibilă!” „Regele” l-a lăudat şi pe David Popovici: „Felicitările mele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 14:36

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină la Wimbledon: „E incredibilă! „Regele l-a lăudat şi pe David Popovici: „Felicitările mele!

Gică Hagi, mesaj special pentru Simona Halep şi David Popovici

Colaj Gică Hagi, David Popovici şi Simona Halep / Profimedia

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon. Campioana noastră este favorită la All England Club, iar „Regele” i-a transmis un mesaj special. De asemenea, legendarul fotbalist român l-a felicitat şi pe David Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioană în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o clar pe Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. Primul set l-a câştigat după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri. În sferturi, sportiva noastră va juca cu Amanda Anisimova.

Gică Hagi îşi doreşte ca Simona Halep să fie din nou „regină” la Wimbledon

De asemenea, Gică Hagi l-a felicitat şi pe David Popovici. Ieri, dublul campion mondial a câştigat aurul alături de Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu în proba de 4×100 metri.

„E incredibilă Simona. Şi copilul acesta care e sportiv de mare performanţă. Şi cu Popovici ne mândrim. Fac performanţă şi ne arată că se poate în România. Bravo lor, felicitările mele. Sper să joace finala şi să o câştige!”, a transmis Gică Hagi.

Simona Halep, favorită la All England Club

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

Reclamă

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Elena Rybakina (9), Jule Niemeier (12), Marie Bouzkova (15), Ajla Tomljanovic (18) şi Tatjana Maria (25) sunt celelalte jucătoare rămase în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Simona Halep: „În fiecare zi e mai bine!”

”Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere! Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine.

De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici!”, spunea Simona Halep ieri, după calificarea în sferturile de finală.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon
  • „Regele” l-a lăudat şi pe David Popovici

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și