Închide meniul

Ion Țiriac, anunț ferm după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022: „Nu poate să o bată nimeni!”. Avertismentul miliardarului pentru „Simo”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 20:06

Ion Țiriac, anunț ferm după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022: „Nu poate să o bată nimeni!. Avertismentul miliardarului pentru „Simo

Ce planuri uriașe are Ion Țiriac

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Țiriac a făcut un anunț ferm după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022. Miliardarul român este de părere că jucătoarea noastră nu mai poate fi învinsă de nimeni la Grand Slam-ul londonez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Elena Rybakina se vor duela în semifinalele Wimbledon 2022. Meciul „de foc” de la All England se va disputa joi, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

Ion Țiriac, anunț ferm după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022

Ion Țiriac are mare încredere în Simona Halep, înaintea partidei cu Rybakina. Fostul mare jucător român consideră că „Simo” este favorită clară să câștige un nou titlu la Wimbledon.

Singurul avertisment al omului de afaceri pentru Halep este „să nu se bată singură”:

„Am auzit că a câștigat. Trebuie să o felicităm cu toții. Pe hârtie, e pe departe cea care trebuie să câștige campionatul (n.r. – Wimbledon 2022). Nu cred că poate să o bată nimeni, poate numai să piardă singură.”, a declarat Ion Țiriac, după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022.

Reclamă

Ion Țiriac a dezvăluit că nu va merge la finala de la Wimbledon, chiar dacă sportiva din Constanța se va califica.

Miliardarul român a anunțat că, deși i-ar plăcea să o vadă live pe Simona Halep în ultimul act, nu poate trece peste decizia organizatorilor de a le interzice prezența sportivilor din Rusia și Belarus, pe fondul războiului din Ucraina.

Ion Țiriac nu va merge la finala Wimbledon 2022, chiar dacă Halep se va califica

Omul de afaceri consideră că jucătorii din Rusia și Belarus n-au nicio legătură cu războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, iar din acest motiv nu va merge la Londra pentru a urmări finala.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac și-a amintit de evenimentele petrecute în anul 1960, când România a boicotat Jocurile Olimpice de iarnă, din SUA, pentru că Germania primise interdicție. La vremea respectivă, omul de afaceri se afla în componența naționalei de hochei a României.

Nu, nu mă duc (n.r. – la finală). Pentru Simona m-aș duce cu plăcere, dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruși și bieloruși să joace. N-au nicio vină, nu vrem război niciunul dintre noi, nici ei. Mi s-a întâmplat și mie în 1960 și am boicotat (n.r. – la Jocurile Olimpice de iarnă). Nu o să uit în viața mea și nici copiii ăștia, care sunt deja profesioniști, nu vor uita treaba asta.”, a spus Ion Țiriac.

Simona Halep este favorită clară în meciul cu Elena Rybakina

Simona Halep a trecut în sferturi de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, și visează la o nouă finală la prestigiosul turneu de la All England. Tatjana Maria și Ons Jabeur se întâlnesc în cealaltă semifinală.

Bookmakerii o consideră favorită clară pe „Simo” în duelul cu Rybakina, sportiva pe care românca o conduce cu 2-1 în meciurile directe. 1.36 este cota campioanei noastre pentru meciul din semifinale, în timp ce adversara româncei va porni cu 3.30. Pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep, bookmakerii au oferit cota 1.85.

Halep pornește cu prima șansă și la cucerirea trofeului de la Londra, în viziunea bookmakerilor. Sportiva din Constanța are cota 2.15 pentru a deveni din nou campioană la Wimbledon, fiind urmată de Ons Jabeur (2.25), Elena Rybakina (6.00) și Tatjana Maria (25.00).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și