Închide meniul

Mihaela Buzărnescu, aproape să rateze Wimbledon din cauza accidentării: „Nu m-aş fi gândit că voi mai juca”

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 9:57

Mihaela Buzărnescu, aproape să rateze Wimbledon din cauza accidentării: „Nu m-aş fi gândit că voi mai juca

Mihaela Buzărnescu, Wimbledon 2022/ Profimedia

  • Mihaela Buzărnescu, aproape să rateze Wimbledon 2022
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Mihaela Buzărnescu a evoluat accidentată la Wimbledon 2022. Românca a dezvăluit că a forţat participarea la Grand Slam-ul londonez, jucând cu fisură pe menisc şi pe ligamentele colaterale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu s-a oprit în turul secund la Wimbledon 2022. Românca a fost învinsă în minimum de seturi de americanca Cori Gauff. În ciuda înfrângerii destul de clare, scor 6-2, 6-3, Buzărnescu se simte mândră că a evoluat pe Terenul Central din Complexul de la All England Club.

Mihaela Buzărnescu, aproape să rateze Wimbledon 2022

Mihaela Buzărnescu a declarat că se simte mândră de parcursul pe care l-a avut în acest an la Wimbledon. Sportiva ajunsă pe locul 127 WTA a fost măcinată de accidentări, iar participarea la Grand Slam-ul londonez era pus sub semnul întrebării.

Reclamă

„În primul rând, m-am bucurat că am avut ocazia să joc pe terenul central. Chiar am dat tot ce-am avut mai bun și, chiar dacă aș fi vrut să variez mai mult jocul, ceea ce nu prea am avut ocazia sau timp, a fost un meci bun. Chiar a fost, ținând cont de lucrurile prin care am trecut în ultimele trei săptămâni. Aș zice că nu s-a văzut că am avut o pauză și atâtea probleme și atât de aproape de operație la genunchi. Mă felicit pentru evoluție.

Am fisură pe menisc și pe ligamentele colaterale. Am făcut multă recuperare, peste măsură, ca să pot să mă recuperez în timp scurt, cu niște injecții puternice care mi-au scăzut mult inflamația. Mă bucur că mă simt bine și că pot să joc. Am avut ceva jene azi la câteva din scurtele ei. În rest, m-am simțit bine. E normal să mai fie câte o jenă, fiind iarba mai alunecoasă, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să joc, nu m-aș fi gândit că o să ajung să mai joc la Wimbledon.

Reclamă

Te simți important pe arena centrală. Toată crema jucătorilor buni din circuit joacă pe acest teren. Știu că joci pe el doar când ești favorit sau când e un meci important, dar e super tare. Și, da, clar, toată munca din ultimele săptămâni a meritat cu vârf și îndesat pentru momentul ăsta”, a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru treizeciro.ro.

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon

Simona Halep – Magdalena Frech este confruntarea care va avea loc în turul 3 la Wimbledon. ”Simo” a învins-o pe Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și continuă lupta pentru mult râvnitul trofeu pe care l-a câștigat în 2019.

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Prima întâlnire a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0.

Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

”Simo”, mesaj superb pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens se retrage din activitate după această partidă.

„Nu este vorba despre meciul meu, ci despre ea. Am vorbit despre asta, dar emoția este mult mai mare. Am tremurat în acest meci, antrenorul meu poate să confirme. E o campioană, nu cedează niciodată. Vreau să te felicit, ne vei lipsi, mult noroc în ceea ce urmează!”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”