Închide meniul

Reacţia lui Nick Kyrgios, după ce Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022: „Sperăm să te vedem sănătos în curând”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 8:34

Reacţia lui Nick Kyrgios, după ce Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022: „Sperăm să te vedem sănătos în curând

Nick Kyrgios, reacţie după ce Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022

Nick Kyrgios va juca finala de la Wimbledon 2022 | Profimedia

Reacţia lui Nick Kyrgios, după ce Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022. Marele campion spaniol s-a retras chiar înaintea semifinalei cu jucătorul australian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios a beneficiat de retragerea lui Rafael Nadal. Australianul va juca prima finală de Grand Slam din carieră. Chiar dacă l-a ajutat enorm retragerea lui Rafael Nadal, Kyrgios a dat dovadă de fair-play.

Reacţia lui Nick Kyrgios, după ce Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022

Jucători diferiți, Personalități diferite. Rafa Nadal, sper ca recuperarea ta să meargă bine și cu toții sperăm să te vedem sănătos în curând. Pe data viitoare!„, a scris Nick Kyrgios pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022

Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022. Spaniolul a făcut marele anunţ, chiar cu o zi înainte de semifinala ce trebuia să o dispute cu australianul Nick Kyrgios.

Reclamă

După rezultatul analizelor medicale de joi, care confirmă faptul că spaniolul are o ruptură abdominală de 7 milimetri, acesta şi-a anunţat retragerea din al treilea turneu de Grand Slam al anului, la care ajunsese până în semifinale.

„Am petrecut toată ziua gândindu-mă la ce trebuie să fac, dar nu are sens să continui, accidentarea se înrăutăţeşte.

Am luat această decizie pentru că nu cred că pot câştiga meciuri aşa. Nu este vorba că nu pot să mă descurc, ci că nu pot face mișcarile normale.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot risca mai mult şi să fiu 2-3 luni departe de teren. Este un lucru foarte greu pentru mine dar asta e decizia mea, trebuie să trăiesc cu asta. sunt foarte trist, nu pot spune nimic altceva”, a declarat Rafael Nadal, într-o conferinţă de presă.

Rafael Nadal a dezvăluit şi momentul când a realizat când este accidentat, şi sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-l învinge pe Taylor Fritz, în sferturi:

„Am accidentarea de săptămâna trecută. Ieri revenind de la 3-1 la seturi am realizat că lucrurile încep să se înrăutăţească. A trebuit să reduc viteza serviciului şi mişcările de asemenea, ca să nu agravez lucrurile”, a mai spus Rafael Nadal.

În final, acesta a venit şi cu un anunţ şoc, despre o posibilă retragere din tenis:

„Posibilitatea retragerii este încă în minte mea”, a mărturisit Rafael Nadal.

În urma retragerii lui Rafael Nadal, Nick Kyrgios se va duela pentru prestigiosul trofeu. Australianul va da piept cu învingătorul partidei dintre Novak Djokovic şi Cameron Norrie, partidă ce va avea loc vineri. Finala se va disputa duminică, la o zi după finala din circuitul WTA. Este cea mai bună performanţă din cariera lui Nick Kyrgios, care a mai bifat două sferturi de finală în turneele de Grand Slam, la Wimbledon în 2014, şi la Australian Open, un an mai târziu.

Reclamă
Recomandări
  • Reacţia lui Kyrgios, după retragerea lui Nadal
  • Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și