Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Amanda Anisimova, din sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 16:09

Ora de start a meciului Simona Halep – Amanda Anisimova, din sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Simona Halep vrea să fie din nou "regină" la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unui meci la Wimbledon 2022 / Profimedia

S-a anunțat ora de start a meciului Simona Halep – Amanda Anisimova. Duelul de foc din sferturile de finală de la Wimbledon 2022 se va disputa mâine, 6 iulie, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioană în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o clar pe Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. Primul set l-a câştigat după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri.

Ora de start a meciului Simona Halep – Amanda Anisimova

Organizatorii au anunțat programul zilei de mâine. Astfel, meciul Simonei Halep este programat începând cu ora 15:30, ora României. Confruntarea va avea loc pe terenul central, care se numără printre preferatele lui ”Simo”.

”Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere! Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine.

De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici!”, spunea Simona Halep ieri, după calificarea în sferturile de finală.

Reclamă

Simona Halep o conduce pe Amanda Anisimova la duelurile directe

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Reclamă 4 / 0/3

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.  

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și