Închide meniul

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 20:30

Simona Halep vrea să fie din nou „regină la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!

Simona Halep vrea să fie din nou "regină" la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unui meci la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon
  • Mesajul transmis după victoria clară cu Paula Badosa

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon. Campioana noastră s-a simţit excelent în confruntarea cu Paula Badosa, pe care a câştigat-o în doar 59 de minute. „Simo” este deja cu gândul la următorul meci din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioană în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o clar pe Paula Badosa. Primul set l-a câştigat după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri.

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon

„Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere! Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine.

Reclamă

De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici!”, a declarat Simona Halep, potrivit Eurosport.

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.

Reclamă

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep