Închide meniul

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 20:40

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo conduce la duelurile directe

Simona Halep - Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022

Simona Halep/ Profimedia

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după o victorie superbă în faţa Paulei Badosa, ocupanta locului 4 WTA. Românca s-a impus în doar 59 de minute, cu scorul de 6-1, 6-2.

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Reclamă

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2 | „Simo”, prestaţie de vis la Wimbledon 2022

Campioană la Wimbledon în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o pe Paula Badosa în doar 59 de minute de joc.

Simona Halep a învins-o pentru a doua oară pe Paula Badosa, din tot atâte întâlniri. În patru meciuri disputate până în prezent la Wimbleodn 2022, „Simo” nu a cedat set, învingându-le pe Muchova, Flipkens, Frech şi Badosa.

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon. Campioana noastră s-a simţit excelent în confruntarea cu Paula Badosa, pe care a câştigat-o în doar 59 de minute. „Simo” este deja cu gândul la următorul meci din sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai învins-o odată! Le mulţumesc acestor spectatori minunaţi care mă susţin. E o plăcere să revin aici. Sunt mulţumită de cum joc în acest turneu.

Abia aştept următorul meci şi să joc la fel de bine ca astăzi. E special pentru mine să mă întorc. Am fost mai emoţionată ieri decât astăzi. E un teren deosebit!”, a declarat Simona Halep, potrivit Eurosport.

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și