Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Kirsten Flipkens, din turul 2 de la Wimbledon. Când vor juca şi Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Irina Bara

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 23:20

Ora de start a meciului Simona Halep – Kirsten Flipkens, din turul 2 de la Wimbledon. Când vor juca şi Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Irina Bara

Ora de start a meciului Simona Halep - Kirsten Flipkens, din turul 2 de la Wimbledon. Când vor juca şi Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Irina Bara

Simona Halep - Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon / Profimediaimages

S-a aflat ora de start a meciului Simona Halep (18 WTA) – Kirsten Flipkens (190 WTA), din turul 2 de la Wimbledon. Organizatorii turneului de Grand Slam au anunţat şi programarea meciurilor celorlalte trei românce, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Irina Bara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va juca joi, pe terenul 2, după ora 19:00. Va fi al patrulea meci al zilei. Primul de pe acea arenă va fi chiar cel dintre Paula Badosa (4 WTA) şi Irina Bara (122 WTA). Iberica este mare favorită.

Ora de start a meciului Simona Halep – Kirsten Flipkens

După confruntarea Irinei Bara se vor mai disputa partidele Krajinovic – Kyrgios, Dart – Pegula. În condiţiile date, indiferent de cât de rapid se vor încheia acestea, meciul Simonei Halep nu poate începe mai devreme de ora 19:00.

Mihaela Buzărnescu (127 WTA) – Cori Gauff (12 WTA) a fost programat pe arena centarală. Buzărnescu o poate răzbuna pe Gabriela Ruse, cea care a fost eliminată de americancă din manşa inaugurală. Meciul va începe în jurul orei 19:30, după disputele Katie Boulter – Karolina Pliskova şi Ricardas Berankis – Rafael Nadal.hae

Ana Bogdan (111 WTA) – Petra Kvitova (26 WTA), din turul 2 de la Wimbledon 2022, este programat tot joi. Românca de 29 de ani va avea viaţă grea cu sportiva din Cehia care a triumfat pe iarba londoneză în 2011 şi 2014. Meciul va avea loc pe terenul 3, de la ora 13:00.

Reclamă

Simona Halep, favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens

Simona Halep este favorită certă în faţa lui Kristen Flipkens, belgianca pe care o va întâlni în turul secund de la Wimbledon 2022. Bookmakerii preconizează un succes clar al lui Simo în runda a doua de la All England Club.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon. Românca a avut o evoluţie solidă şi trecut fără emoţii de Karolina Muchova, scor 6-3, 6-2, după un meci ce a durat puţin peste o oră.

Simona Halep este favorita bookmaker-ilor în partida din turul secund de la Wimbledon 2022. Românca are cota 1,16 pentru a o învinge pe Kristen Flipkens, belgianca ajunsă pe locul 190 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, pentru a furniza o adevărată surpriză şi pentru a o învinge pe Simona Halep, Kristen Flipkens este cotată cu 5.75 de către site-urile de specialitate. De altfel, cel mai probabil este ca partida să se încheie în minimum de seturi în favoarea Simonei, ajungerea în decisiv fiind cotată cu 3.15.

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona nu i-a dat nicio şansă Karolinei Muchova şi a debutat cum nu se putea mai bine. A câştigat disputa în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2. Nici viitoarea ei adversară nu a avut emoţii pentru a obţine calificarea. Belgianca de 36 de ani, ajunsă pe locul 190 WTA, a eliminat-o pe australianca Jaimee Fourlis (150 WTA), scor 7-5, 6-2.

Simona Halep este mare favorită, ţinând cont de actuala clasare în clasamentul mondial şi de istoricul din circuit. A „demolat-o” pe Kristen Flipkens de fiecare dată când a întâlnit-o. Au fost cinci meciuri directe până acum, iar românca are victorii pe linie. Mai mult decât Totuşi, ultimul duel datează din 2016.

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu a avut o primă reacţie după ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon. Sportiva de 34 de ani a fost nevoită să se schimbe pentru a primi dreptul de a juca în meciul cu Nastasja Schunk, cea pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2.

Tradiţia de la All England Club obligă ca fiecare jucătoare să fie îmbrăcată în alb complet. Bustiera i-a jucat feste, dar Buzărnescu a fost ajutată de antrenoarea ei să iasă din impas.

Reclamă

Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea aici deasupra (n.r. arată spre zona bustului) și trebuia să o schimb. Cea albă pe care o aveam eu era prea transparentă și se vedea totul pe dedesubt și nu puteam să o port, așa că am împrumutat de la antrenoarea mea, am luat bustiera ei (n.r. râde). Asta e, bine că ne-am descurcat„, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru eurosport.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și