Închide meniul

Paula Badosa, dărâmată după ce Simona Halep a învins-o clar în optimile Wimbledon 2022: „O zi pe care vreau să o uit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 23:23

Paula Badosa, dărâmată după ce Simona Halep a învins-o clar în optimile Wimbledon 2022: „O zi pe care vreau să o uit

Paula Badosa, dărâmată după înfrângerea cu Simona Halep

Paula Badosa şi Simona Halep, după partida din optimile Wimbledon 2022/ Profimedia

Paula Badosa este dărâmată după ce Simona Halep a învis-o clar în optimile de la Wimbledon. Iberica de pe locul 4 WTA a pierdut al doilea meci cu „Simo”, din tot atâtea întâlniri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în sferturile Wimbledon 2022, după ce a învins-o fără drept de apel pe Paula Badosa. „Simo” s-a impus în doar 59 de minute, scor 6-1, 6-2.

Paula Badosa, dărâmată după înfrângerea cu Simona Halep

Paula Badosa s-a declarat nemulţumită de jocul prestat în duelul cu Simona Halep. Iberica a pierdut categoric, având peste 20 de greşeli neforţate.

„Meci dur, zi grea, una pe care vreau s-o uit. Nu am altceva de spus. Cred că totul a mers greșit pentru mine. Ea a făcut un meci bun, însă vreau să vorbesc despre mine. Nu a fost ziua mea azi.

Am încercat, am dat tot ce am avut mai bun. Nici nu am avut destul noroc. A fost vorba despre mine, am forțat loviturile și am ratat prea mult.

Reclamă

În unele zile prind mereu liniile, în altele, ca acum toate ies afară. De obicei nu ratez atât de mult, am fost surprinsă. E trist, e săptămâna a doua a lui turneu Grand Slam, vrei mereu să joci bine. Nu am reușit, trebuie să accept”, a declarat Paula Badosa, la conferinţa de presă de după partida din optimi.

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon

Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon. Campioana noastră s-a simţit excelent în confruntarea cu Paula Badosa, pe care a câştigat-o în doar 59 de minute. „Simo” este deja cu gândul la următorul meci din sferturile de finală.

„Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere! Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici!”, a declarat Simona Halep, potrivit Eurosport.

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3. În precedentele tururi, americanca de pe locul 25, a trecut de Yuan Yue, Lauren Davis şi Coco Gauff.

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1. Cele două au un punct comun în trecutul lor. Ambele au fost antrenate de Darren Cahill. Pe Simona, antrenorul australian a ajuta-o să triumfe la Roland Garros şi să ajungă lider mondial, fiind în staff-ul său câteva sezoane. De cealaltă parte, alături de Anisimova, Cahill a petrecut o scurtă perioadă de timp, în acest an.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Recomandări
  • Paula Badosa, învinsă clar de Simona Halep
  • Românca se va duela cu Amanda Anisimova pentru un loc în semifinale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și