Închide meniul

Paula Badosa se teme de Simona Halep, înainte de partida din optimile Wimbledon 2022: „Îi place să joace împotriva mea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iulie 2022, 11:39

Paula Badosa se teme de Simona Halep, înainte de partida din optimile Wimbledon 2022: „Îi place să joace împotriva mea

Paula Badosa. Profimedia

Paula Badosa se teme de Simona Halep, înainte de a se duela în optimile de finală de la Wimbledon 2022. Iberica nu a uitat de meciul direct din acest an, când a fost învinsă fără drept de apel de „Simo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Badosa va fi adversara Simonei Halep din optimile de la Wimbledon. Românca a juns în această fază a turneului, după ce a învins-o clar pe Magdalena Frech în turul trei, scor 6-4, 6-1.

Paula Badosa se teme de Simona Halep

Paula Badosa a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după ce a amintit de precedenta întâlnire dintre cele două. Românca o învingea la Madrid, anul acesta, scor 6-3, 6.1, acesta fiind singurul meci direct dntre cele două în circuitul WTA.

„Am o parte de tablou foarte grea. Este ca și cum aș avea în față campioane de Grand Slam în fiecare meci. Dar totuși, îmi plac astfel de jocuri.
Am întâlnit-o pe Simona la Madrid.

Cred că a jucat incredibil în acel meci. Sper că nu va mai juca așa împotriva mea și aici. Cred că îi place să joace împotriva mea, cred îi convine jocul meu”, a spus Paula Badosa, citată de Eurosport.

Reclamă

Paula Badosa a învins-o în turul al treilea pe Petra Kvitova, dublă câştigătoare de Wmbledon. Iberica s-a impus în două seturi, scor 7-5, 7-6(4). După eliminarea Petrei, Simona Halep a rămas singura jucătoare de pe tabloul de la Wimbledon care a câştigat prestigiosul trofeu. „Simo” a câştigat la All England Club în 2019, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep – Paula Badosa, în optimile Wimbledon 2022

Simona Halep va da piept cu Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon 2022.Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, chiar în acest an. Halep a învins-o pe Badosa în turul 3 de la Madrid, scor 6-3, 6-1, după un joc care a durat o oră și 14 minute.

Badosa s-a mai duelat cu o româncă în actuala ediție de la Wimbledon. În turul 2, iberica a eliminat-o pe Irina Bara, în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru calificarea în această fază de la Wimbledon 2022, Simona Halep și Paula Badosa și-au asigurat un cec de 233.000 de dolari.

Simona Halep, extrem de încrezătoare după calificarea în optimile Wimbledon 2022

Sportiva din Constanța și-a făcut o scurtă autocaracterizare, în care a precizat că pasiunea uriașă reprezintă catalizatorul din jocul său.

„Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv. Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc.

Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni. Dar e greu să răspund.

Am încercat să cer mai mult de la mine, să joc ce am vrut să joc, și să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Nu am avut semne de întrebare despre acest turneu, pentru că știam că dacă muncesc din greu și fac ce am de făcut, o să fie bine. Așa că sunt bucuroasă de cum a decurs săptămâna asta. Am jucat un tenis bun. Privesc înainte către săptămâna a doua și să încerc să mă îmbunătățesc de la o zi la alta.

În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu. Nu mai sunt îngrijorată în ceea ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

Halep a vorbit și despre viitoarea adversară, Paula Badosa. Românca a învins-o pe iberică chiar în acest an, la Madrid, scor 6-3, 6-2.

Reclamă

„E un meci greu cu siguranță. Va fi o provocare pentru mine și vreau doar să joc așa cum am jucat și la Madrid contra lui Badosa. Nu contează rezultatul, ce contează e să joc așa cum vreau”, a mai declarat Simona Halep.

Recomandări
  • Paula Badosa, declaraţii despre Simona Halep
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și