Închide meniul

Punct superb reuşit de Simona Halep, în primul set al confruntării cu Elena Rybakina. Românca ţinteşte o nouă finală pe iarba londoneză

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 19:00

Punct superb reuşit de Simona Halep, în primul set al confruntării cu Elena Rybakina. Românca ţinteşte o nouă finală pe iarba londoneză

Simona Halep/ Profimedia

Simona Halep a reuşit un punct superb în confruntarea cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022. Partida se desfăşoară acum, în format live text, pe as.ro. Simo a pierdut primul set al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ţinteşte calificarea în finala Wimbledon 2022. Românca a revenit pe iarba londonează după trei ani, la precedenta participare, în 2019, reuşind să câştige turneul.

Simona Halep, punct superb cu Elena Rybakina

Simona Halep a reuşit un punct de clasă în primul set al confruntării cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022. La scorul de 5-2, 0-15, Halep a reuşit un rever incredibil în lung de linie. Aceasta este una dintre loviturile preferate de româncă.

Simona Halep – Elena Rybakina. Start ratat pentru Halep în semifinala de la Wimbledon 2022

Campioana noastră, mare favorită la câștigarea trofeului, a avut probleme în debutul pe terenul central de la All England Club. A fost un start ratat pentru Simona Halep în semifinala de la Wimbledon 2022. Românca a fost condusă cu 3-0 și a cedat primul set.

Reclamă

Sportiva din Kazakhstan, de 23 de ani, i-a dat peste cap planurile Simonei. Jucătoarea de pe locul 23 WTA i-a încheiat româncei seria de 21 de seturi consecutive câștigate la Wimbledon.

Aflată pe locul 18 WTA, Halep și-a pierdut serviciul în fața Elenei Rybakina la scorul de 2-0. Din păcate, „Simo” nu a reușit să facă vreun break și primul set i-a revenit adversarei. Aflată la cea mai bună performanță la Wimbledon, Rybakina s-a impus cu 6-3, după 38 de minute.

Halep nu mai pierduse un set pe iarba londoneză din 2019. Chiar Mihaela Buzărnescu reușea atunci să îi pună probleme și trimitea meciul din turul secund în „decisiv”. „Simo” revenea însă și obținea calificarea cu 6-3, 4-6, 6-2. Le învingea după, categoric, pe Victoria Azarenka, Coco Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina și Serena Williams.

Reclamă 4 / 0/3

În drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să piardă vreun set. Înaintea meciului cu Rybakina avea 12 victorii consecutive la Wimbledon.

Ons Jabeur s-a calificat în finala Wimbledon 2022

Ons Jabeur este prima finalistă de la Wimbledon 2022. Jucătoarea de pe locul 2 WTA se află la cea mai bună performanţă din carieră.Tunisianca a învins-o pe Tatjana Maria, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, după un meci ce a durat aproape două ore de joc.

Ons Jabeur a obţinut performanţa carierei la Wimbledon 2022. Până acum, la turneele de Grand Slam, sportiva din Tunisia a atins doar sferturile de finală, la Australian open (2020) şi Wimbledon (2021).

La ediţia precedentă a turneului de Grand Slam de la Londra, Ons Jabeur a fost învinsă în sferturi de Arina Sabalenka, în minimum de seturi. Sportiva de pe locul 6 WTA nu a participat la Wimbledon 2022, din cauza interdicţie puse de organizatorii turneului asupra jucătorilor din Belarus şi Rusia.

Ons Jabeur a devenit astfel prima jucătoare de tenis africană care accede în finala unui turneu de Grand Şlam. În tururile precedente, tunisianca a trecut de Bjorklund, Kawa, Parry, Mertens şi Bouzkova. Sportiva a pierdut set doar în confruntarea din sferturi, cu Marie Bouzkova, scor 3-6, 6-1, 6-1.

Tatjana Maria, de cealaltă parte, a făcut un turneu de vis. Jucătoarea de 34 de ani, clasată pe locul 103 WTA a trecut, pentru un loc în penultimul act, de Sharma, Cîrstea, Sakkari, Ostapenko şi Niemeier. Meciul cu Maria Sakkari, locul 5 WTA, a fost singurul încheiat în minimum de seturi, celelalte întâlniri fiind terminate în set decisiv.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep, punct superb în confruntarea cu Elena Rybakina
  • Simo a pierdut primul set al semifinalei Wimbledon 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și