Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a comis 9 duble greşeli în partida cu Rybakina! Momentul în care a cedat nervos

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 20:17

Simona Halep a comis 9 duble greşeli în partida cu Rybakina! Momentul în care a cedat nervos

Simona Halep a fost învinsă în semifinale la Wimbledon 2022

Profimedia

Simona Halep a comis 9 duble greşeli în partida cu Rybakina. Trei dintre ele au fost în primul game din setul secund. Halep i-a luat doar 6 game-uri Elenei Rybakina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut un procentaj scăzut la serviciu. A făcut numai puţin de 9 duble greşeli în partida cu Elena Rybakina.

Simona Halep a comis 9 duble greşeli în partida cu Rybakina. Simo a cedat nervos

Chiar în primul game din setul al doilea, când a comis 3 duble greşeli, Simona Halep a cedat nervos după o lovitură ratată.

Mats Wilander, suprins după ce Simona Halep a fost învinsă de Elena Rybakina

Mats Wilander s-a declarat suprins după meciul Simona Halep – Elena Rybakina. Fostul campion suedez a declarat că românca nu a avut un plan bine stabilit, încă de la începutul partidei.

Reclamă

Simona Halep a ratat calificarea în finala Wimbledon 2022. Românca a pierdut clar în faţa Elenei Rybakina, scor 3-6, 3-6, după o oră şi 17 minute de joc. Rybakina va da peste Ons Jabeur în marea finală.

Mats Wilander a declarat că spre deosebire de Simona Halep, Elena Rybakina a fost mereu în control pe durata partidei din semifinala Wimbledon 2022. Românca a suferit din punct de vedere al serviciului, comiţând 9 duble greşeli.

„Sunt surprins că a reușit tot meciul să își mențină agresivitatea. Dar dacă te uiți la Simona, a făcut multe duble greșeli, nu a fost sigură de planul de joc. Elena a fost foarte calmă, așa cum a și sărbătorit victoria. A fost foarte reținută. Ea este viitorul și cred că va reuși să mai câștige Grand Slam-uri”, a declarat Mats Wilander, pentru Eurosport.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Alex Corretja a lăudat modul de joc al Elenei Rybakina, care nu i-a oferit nicio şansă Simonei Halep. Serviciul a fost principala armă a jucătoarei din Kazahstan.

„Simona s-a chinuit cu serviciul. Elena a dictat multe puncte. A făcut-o pe Simona să nu se simtă confortabil pe teren, şi cu serviciul, şi cu returul. Reuşeşte să lovească tare, şi cu mult efect. A scos-o pe Simona din joc. A fost totul la îndemâna ei, de ea a depins rezultatul, nu de Simona”, a declarat Alex Corretja, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Elena Rybakina, prima reacție după ce a învins-o pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2022

Elena Rybakina a avut o primă reacție după ce a învins-o pe Simona Halep și s-a calificat în finala de la Wimbledon 2022. Va fi pentru prima dată când jucătoarea din Kazahstan, de 23 de ani, va juca cu trofeul unui Grand Slam pe masă.

Jucătoarea de pe locul 23 WTA a avut o evoluție senzațională pe terenul central de la All England Club. Rybakina a reușit rapid break-ul în primul set, s-a desprins la 3-0 și s-a impus cu 6-3 după 38 de minute de joc.

„Simona e o mare campioană, am avut meciuri tari înainte. Am fost foarte concentrată azi și sunt fericită de cum am jucat. Am avut un joc solid.

Am fost emoționată, bineînțeles. Atmosfera pe care am avut-o la celelalte meciuri m-a ajutat. Eram destul de emoționată, dar am reușit să îmi gestionez emoțiile și m-au ajutat partidele jucate pe terenul numărul 1.

Nu știu cum să descriu jocul meu. De obicei am suișuri și coborâșuri în joc, dar azi am fost bine pregătită mental. A fost un meci nemaipomenit”, a declarat Elena Rybakina, după finalul meciului, la eurosport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și