Închide meniul

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022! Câţi bani a câştigat după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 20:16

Simona Halep, „tun financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022! Câţi bani a câştigat după ce a „spulberat-o pe Paula Badosa

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut spectacol în confruntarea cu Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. Românca a câştigat primul set după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri.

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Reclamă

Simona Halep: „Este presiune când e vorba de banii familiei!”

Simona Halep a făcut dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană. „Simo” este una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis, însă începutul a fost unul extrem de greu pentru sportiva din Constanţa.

Halep a depăşit-o pe rusoaica Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obţinute din tenis. Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa părinţilor ei, Stere şi Tania. Aceştia au investit sume mari pentru ca fiica lor să facă performanţă în tenis. Astfel, Simona a simţit presiunea în mai multe momente de la începutul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am primit totul de la părinţii mei. Nu a fost deloc uşor. Nu e niciodată uşor când ai presiune. E vorba de banii familiei. Acum sunt şi mai satisfăcută că am făcut totul împreună”, a dezvăluit Simona Halep, potrivit The Guardian.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și