Închide meniul

Simona Halep, „coşmar” pentru Paula Badosa: „Să joc împotriva ei este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Nu sunt Rafael Nadal”

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 17:08

Simona Halep, „coşmar pentru Paula Badosa: „Să joc împotriva ei este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Nu sunt Rafael Nadal

Simona Halep, "coşmar" pentru Paula Badosa

Paula Badosa/ Profimedia

  • Simona Halep, „coşmar” pentru Paula Badosa
  • Românca se va duela cu Amanda Anisimova, pentru un loc în semifinale

Simona Halep este un „coşmar” pentru Paula Badosa. Iberica nu a avut nicio şansă în partidă din optimile Wimbledon 2022, partidă pierdută mult mai clar decât precedenta, de la Madrid de anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Paula Badosa, în doar 59 de minute. Românca s-a impus cu 6-1, 6-2, şi se va duela cu Amanada Anisimova pentru un loc în penultimul act la All England Club.

Simona Halep, „coşmar” pentru Paula Badosa

Paula Badosa a făcu un meci foarte slab împotriva Simonei Halep, piertându-l în mai puţin de o oră de joc. Sportiva de pe locul 4 WTA nu a găsit soluţii pentru jocul solid arătat de „Simo”, şi a comis peste 20 de greşeli neforţate.

Reclamă

”Să joc din nou împotriva ei este ultimul lucru pe care mi-l doresc.Sunt la fel de șocată cum sunteți și voi. Am încercat să fiu mai agresivă decât am fost în meciul cu ea de la Madrid, însă am eșuat chiar mai tare”, a declarat Paula Badosa, la conferinţa de presă de după meciul cu Simona Halep.

Totodată, aceasta a făcut un apel şi către poporul spaniol, care a avut aşteptări enorme de la ea. Badosa a declarat că nu se poate compara cu Rafael Nadal, care are 22 de titluti de Grand Slam. Deşi a ajuns pe locul 2 WTA în primăvară, cel mai bun rezultat al ibericei în turneele de Grand Slam a fost sfertul de finală atins la Roland Garros, în 2021.

Reclamă

„Am fost puțin răsfățați în Spania pentru că am avut jucători atât de buni. Este foarte multă cerere din partea oamenilor. Ești în a doua săptămână a unui Grand Slam și acum toți se întreabă de ce nu câștigi. Și dacă pierzi în prima săptămână, se întreabă de ce nu ajungi în a doua. Nu știu cum să o spun… Nu sunt Rafa Nadal și nici nu o să fiu. Sper că într-o zi pot face ceva asemănător, dar e foarte greu, e foarte solicitant”, a mai declarat Paula Badosa, citată de Marca.

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022

Simona Halep – Amanda Anisimova este duelul din sferturile Wimbledon 2022. Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două, românca având un avantaj de 2-1.

Amanda Anisimova s-a calificat în această fază a turneului, după ce a învins-o pe Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep se va afla la a patra întâlnire cu Amanda Anisimova, ultima având loc chiar în acest sezon de iarbă. „Simo” s-a impus la Bad Homburg luna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Roland Garros, în ani consecutivi. În 2019, din postura de campioană en-titre, halep era învinsă surprinzător de Anisimova în sferturi, scor 6-2, 6-4. Anul următor, românca şi-a luat revanşa în turul trei al Openului Francez, cedând un singur game, 6-0, 6-1.

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon

Simona Halep e gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon. Pentru un loc în semifinale, „Simo” va da în sferturile de finală peste Amanda Anisimova. Campioana noastră este gata să facă un nou meci mare.

„A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Este întotdeauna o plăcere să mă întorc pe terenul central. Să joci împotriva ei (n.r. Paula Badosa) nu este niciodată ușor. Am fost foarte concentrată și am jucat bine. Cred că munca este foarte importantă pentru a putea juca bine. Am muncit foarte mult în ultimele două, trei luni. Sunt foarte fericită cu tot ce am făcut. De aceea încep să joc din ce în ce mai bine. Am primit încrederea. Chiar simt că acesta este jocul meu. Mă împing să o fac cât mai mult posibil. Vreau să mă îmbunătățesc încă. Așa că aștept cu nerăbdare să lucrez mai mult și să o pot face mai bine.

Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren. Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă. Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida din optimi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep