Închide meniul

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon: „Mă simt puternică!” + Avertisment pentru Amanda Anisimova: „O aștept cu nerăbdare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 23:30

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon: „Mă simt puternică! + Avertisment pentru Amanda Anisimova: „O aștept cu nerăbdare!

Simona Halep, prestaţie fabuloasă cu Paula Badosa / Profimedia

Simona Halep e gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon. Pentru un loc în semifinale, „Simo” va da în sferturile de finală peste Amanda Anisimova. Campioana noastră este gata să facă un nou meci mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioană în 2019, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2022, după o victorie spectaculoasă. „Simo” a învins-o clar pe Paula Badosa. Primul set l-a câştigat după doar 23 de minute, reuşind 3 break-uri.

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon

„A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Este întotdeauna o plăcere să mă întorc pe terenul central. Să joci împotriva ei (n.r. Paula Badosa) nu este niciodată ușor. Am fost foarte concentrată și am jucat bine. Cred că munca este foarte importantă pentru a putea juca bine. Am muncit foarte mult în ultimele două, trei luni. Sunt foarte fericită cu tot ce am făcut. De aceea încep să joc din ce în ce mai bine. Am primit încrederea. Chiar simt că acesta este jocul meu. Mă împing să o fac cât mai mult posibil. Vreau să mă îmbunătățesc încă. Așa că aștept cu nerăbdare să lucrez mai mult și să o pot face mai bine.

Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren. Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă. Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu.

Simona Halep: „Sunt sigură că pot juca din nou un tenis bun!

Dar, da, a început cu accidentarea, așa că nu am putut juca trei, patru luni. Apoi mi-am pierdut și încrederea, credința că pot fi din nou bună ca să revin în top. Și m-am luptat, o perioadă lungă. Dar acum a trecut. Sunt aici, joc bine. Mă simt bine pe teren. Deci acesta este cel mai important lucru și vreau doar să mă concentrez pe asta. Va fi un alt meci. Desigur, acel meci a fost o partidă grozavă pentru mine. Dar mă aștept la un sfert dur. Sunt aici să joc așa cum am făcut azi, să mă concentrez pe ce fac eu. Sunt sigură că pot juca din nou un tenis bun. Dar va fi o mare provocare. Sunt sferturi de finală la Wimbledon. Sunt pregătită pentru asta și aștept cu nerăbdare.

Reclamă

Simona Halep: „Cu muncă ești capabilă să faci orice!

Sunt destul de emotivă ca persoană. O iau 100%. Sunt cu adevărat fericită. Mă bucur de acest timp. Mă bucur de ceea ce se întâmplă acum. Dar, după cum am spus, repet, cu munca ești capabilă să faci orice. Respect modul în care am vorbit cu antrenorul meu și am calea decisă să o facem. Așa că mă concentrez doar pe asta. Mă împing să fac totul într-un mod corect. Da, pur și simplu mă bucur. Este foarte bine să fii, înapoi, în sferturi. Iarba nu este o suprafață ușoară și trebuie să te conectezi cu adevărat cu ea. Trebuie să te obișnuiești. Îmi place pentru că e rapidă, cred. Îl simt. Mă simt stabilă pe picioare. Picioarele mele sunt destul de puternice pentru această suprafață. Da, îmi place pentru că cred că e teren iute. Da, instinctual vine din mine. Este o suprafață bună pentru mine. Simt că jocul meu se potrivește pe iarbă”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Paula Badosa

Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa. Alex Corretja şi Mats Wilander s-au întrecut în laude pentru marea noastră campioană.

„Nu mă aşteptam, Badosa jucase bine până la meciul ăsta. Simona a scos partea bună. A fost prea agresivă, nu am găsit nicio fisură în jocul ei. Nu s-a chinuit Simona s-o bată. Halep i-a luat din timpul de reacţie„, a spus Alex Corretja.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Mats Wilander a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după prestaţia de gală din partida cu Paula Badosa.

„Simona e o jucătoare diferită, e agresivă. Înainte se retrăgea în timpul punctelor, acum merge în faţă sau rămâne pe tuţă. Simona este o jucătoare mai bună pe iarbă decât pe zgură, în ultimii ani„, a spus şi Mats Wilander, conform eurosport.ro.

Simona Halep, „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Simona Halep a dat un „tun” financiar după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră a câştigat aproape 400.000 de dolari după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa.

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Campioana noastră n-a avut emoţii cu iberica şi s-a impus fără probleme, reuşind calificarea în sferturile de finală. Astfel, „Simo” a câştigat până acum la Wimbledon 2022 un cec în valoare de 380.000 de dolari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și