Închide meniul

Simona Halep, extrem de încrezătoare după calificarea în optimile Wimbledon 2022: „Asta îmi spune și antrenorul!”. Ce a zis despre viitoarea adversară, Paula Badosa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iulie 2022, 8:51

Simona Halep, extrem de încrezătoare după calificarea în optimile Wimbledon 2022: „Asta îmi spune și antrenorul!. Ce a zis despre viitoarea adversară, Paula Badosa

Simona Halep, favorită certă în partida cu Kristen Flipkens

Simona Halep, în timpul partidei din primul tur de la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep s-a arătat extrem de încrezătoare după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon 2022. Campioana noastră este mulțumită de jocul său și a dezvăluit că și antrenorul său, Patrick Mouratolgou, este de aceeași părere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a trecut de Magdalena Frech, scor 6-4, 6-1, și și-a asigurat prezența în cea de-a doua săptămână de la Wimbledon 2022. În optimi, „Simo” va da piept cu Paula Badosa, pe care a învins-o în singurul meci direct de până acum.

Simona Halep, extrem de încrezătoare după calificarea în optimile Wimbledon 2022

Sportiva din Constanța și-a făcut o scurtă autocaracterizare, în care a precizat că pasiunea uriașă reprezintă catalizatorul din jocul său.

În plus, Simona a dezvăluit că a trecut peste problemele de încredere și este extrem de motivată la fiecare meci:

„Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv. Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc.

Reclamă

Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni. Dar e greu să răspund.

Am încercat să cer mai mult de la mine, să joc ce am vrut să joc, și să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Nu am avut semne de întrebare despre acest turneu, pentru că știam că dacă muncesc din greu și fac ce am de făcut, o să fie bine. Așa că sunt bucuroasă de cum a decurs săptămâna asta. Am jucat un tenis bun. Privesc înainte către săptămâna a doua și să încerc să mă îmbunătățesc de la o zi la alta.

În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu. Nu mai sunt îngrijorată în ceea ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a vorbit și despre viitoarea adversară, Paula Badosa. Românca a învins-o pe iberică chiar în acest an, la Madrid, scor 6-3, 6-2.

„E un meci greu cu siguranță. Va fi o provocare pentru mine și vreau doar să joc așa cum am jucat și la Madrid contra lui Badosa. Nu contează rezultatul, ce contează e să joc așa cum vreau”, a mai declarat Simona Halep.

Tun financiar pentru Simona Halep, după calificarea în optimi la Wimbledon 2022

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) continuă parcursul excelent de la Wimbledon 2022. Sportiva din Constanța a obținut calificarea în optimile turneului de la All England după ce a învins-o în două seturi pe poloneza Magdalena Frech (24 de ani, 92 WTA).

Calificarea în optimi reprezintă o lovitură uriașă atât pe plan sportiv, cât și financiar. Pentru performanța de până acum, Halep va încasa 233.000 de dolari. Numai succesul din turul 3 i-a adus Simonei în conturi 86.000 de dolari.

După rezultatele înregistrate în ultima perioadă, Simona Halep a ajuns la o sumă impresionantă adunată din tenis, în valoare de 39.206.075 de dolari.

Halep este devansată în topul jucătoarelor cu cele mai mari venituri din tenis numai de surorile Williams, Serena și Venus, cu 94.642.971 de dolari, respectiv 42.280.541 de dolari. „Simo” a întrecut-o recent pe Maria Sharapova (38.777.962) în ierarhia respectivă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și