Închide meniul

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă duelul cu publicul: „E incredibil cum mă provoacă”

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 13:13

Reclamă
Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă duelul cu publicul: „E incredibil cum mă provoacă

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă duelul cu publicul

Novak Djokovic, în timpul meciului cu Jordan Thompson din turul al doilea de la Wimbledon / Profimedia

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă duelul cu publicul. Sârbul s-a calificat în turul al treilea, după victoria în faţa lui Jordan Thompson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul de pe terenul central, Djokovic a fost surprins de camerele de luat vederi la vestiare, acolo unde a fost aşteptat de cei doi copii şi de soţia sa, Jelena. Microfoanele de fond au surprins şi o discuţie a sârbului legată de publicul de pe terenul central.

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic continuă duelul cu publicul: „E incredibil cum mă provoacă”

Novak Djokovic s-a impus cu 6-3, 7-6(4), 7-5 în faţa lui Jordan Thompson, la capătul unei partide spectaculoase. Australianul a reuşit să atragă de partea sa mulţi fani prezenţi pe terenul central de la All England Club, lucru care l-a deranjat pe Novak Djokovic.

La finalul partidei, atunci când s-a întâlnit cu soţia şi cu cei doi copii, sârbul a fost surprins spunând că publicul nu înţelege că atitudinea ostilă îl face şi mai puternic:

„E incredibil cum mă provoacă (n.r. publicul). Nu au înțeles că astfel de lucruri mă fac și mai puternic”, i-a spus Djokovic soţiei sale, Jelena.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic, după victoria 350 în turneele de Grand Slam: „Simt o presiune uriaşă”. Ce borne a atins sârbul

După victoria cu 6-3, 7-6(4), 7-5 în faţa lui Thompson, Novak Djokovic a recunoscut că simte o presiune uriaşă, lucru cu care s-a obişnuit şi care l-a motivat şi mai mult în carieră:

„De fiecare dată când intru pe teren, mai ales în turneele de Grand Slam şi pe terenurile centrale, simt o presiune uriaşă şi simt aşteptările pe care le are toată lumea de la mine. E un sentiment cu care m-am obişnuit acum.

E un lucru pe care l-am acceptat şi care m-a motivat în plus pentru a scrie istorie. Nu cred că acest lucru se va schimba, atâta timp cât voi juca. Indiferent de cursa pentru cele mai multe turnee de Grand Slam, vrea să mă concentrez asupra rezultatelor şi a călătoriei mele. Asta mă motivează cel mai mult astăzi”, a declarat Novak Djokovic, potrivit puntodebreak.com.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu victoria în faţa lui Thompson, Djokovic a ajuns la 30 de victorii consecutive la Wimbledon şi la 41 de victorii consecutive pe terenul central de la All England Club. Ultima înfrângere pe legendara arenă a venit în urmă cu aproape 10 ani, în finala cu Andy Murray din 2013.

Calificat în turul al treilea, Novak Djokovic aşteaptă următorul adversar. După ce programul a fost dat peste cap, meciul dintre Stan Wawrinka şi Tomas Martin Etchverry a fost reprogramat şi se va juca joi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și