Închide meniul

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei: „El este eroul meu”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 9:47

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei: „El este eroul meu

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, dezvăluri emoţionante despre tatăl ei

Sorana Cîrstea, la Wimbledon / Profimedia

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei. Românca s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon, după ce a trecut în turul secund de Jelena Ostapenko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Londra, Sorana Cîrstea este susţinută de tatăl său. Jucătoarea din Târgovişte a vorbit despre relaţia pe care o are cu părinţii săi şi a dezvăluit cât de importantă a fost susţinerea lor în cariera sa.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei: „El este eroul meu”

Sorana Cîrstea se bucură din plin de parcursul de la Wimbledon, în condiţiile în care are şansa de a evolua sub ochii tatălui său, care ajunge cu greu la turneele în care ea participă.

„Da, este aici tatăl meu. A izbutit să ajungă în ciuda programului infernal pe care îl are la muncă. Muncește extrem de mult și, în general, este foarte ocupat. Dar a reușit să vină la Wimbledon. Mă bucur pentru că este un turneu special, deosebit, unic. Îi face și lui mare plăcere să mă vadă jucând, mai ales la Wimbledon.

Nu! Nu mai țin minte de când nu m-a văzut jucând live. Însă familia mea muncește foarte mult. Sunt niște oameni extrem de truditori. Au încercat tot timpul să îmbine totul, pe lâgnă muncă și o evadare repezită. Apreciez atât de mult că tatăl meu a făcut efortul să fie lângă mine aici la Wimbledon. Mă bucur că pot să împărtășesc momente și victorii frumoase alături de tata.

Reclamă

Ai mei au o mică afacere cu o făbricuță de înghețată. Au ceva angajați și sunt genul de oameni foarte sufletiști. Colaboratorii sunt pentru ei ca o familie, sunt tot timpul în producție, au repsonsabilități. Eu vin dintr-o familie de oameni muncitori, cum sunt atât de multe familii în România. Cred eu că mi-au inoculat niște valori frumoase, cu atât mai mult, corecte.

Tata este eroul meu. Iubesc absolut tot ce face și am învățat foarte multe de la el. Tata este modelul meu uman în afara terenului de tenis”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit prosport.ro.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea a oferit prima reacție după victoria cu Jelena Ostapenko. Sportiva s-a impus pentru prima dată în fața locului 17 WTA

Sorana Cîrstea s-a impus pentru prima dată în fața jucătoarei care ocupă poziția a 17-a în clasamentul WTA. Românca a oferit prima reacție, după calificarea în turul al 3-lea și este de părere că meciul a fost unul foarte dificil.

Reclamă 4 / 0/3

„Jelena Ostapenko este o jucătoare pe care nu o învinsesem până astăzi, o jucătoare destul de dificilă. Am simțit deja de la ultimul meci de la Roma, atunci când m-a învins, că deja sunt aproape(n.r. de victorie). Am avut un antrenament la Birmingham împreună, unde am câștigat.

Am simțit că de data aceasta o pot învinge. Primul set a fost la un punct, două diferență, eram extrem de frustrată, simțeam că joc bine și că o pot învinge, dar totuși scorul era de partea ei. Am zis că nu o să mai repet greșelile din trecut, nu i-am mai dat ocazia să fie agresivă. M-am gândit că astăzi este ziua mea și că am armele necesare pentru a câștiga acest meci.

Este o jucătoare în formă, a câștigat la Birmingham, știam că va fi un meci dificil. Are doar un plan de joc și acela este foarte agresiv. Știam că trebuie să servesc bine și să fiu agresivă, să dau returul pe serviciul doi”, a spus Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.

Sorana va juca în turul următor al competiției cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, care ocupă locul 13 în clasamentul WTA. Aceasta a învins-o în turul al 2-lea pe Jaqueline Cristian, jucătoare din România, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și