Închide meniul

Joan Chelimo Melly, mesaj emoţionant pentru România după ce a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Atletism

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 16:23

Reclamă
Joan Chelimo Melly, mesaj emoţionant pentru România după ce a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Atletism

Joan Chelimo Melly, mesaj emoţonant pentru România după ce a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Atletism

Facebook Joan Chelimo Melly

Joan Chelimo Melly a transmis un mesaj emoţionant pentru România după ce a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Atletism. Sportiva legitimată la Dinamo a obţinut medalia de argint în proba de semimaraton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Chelimo Melly a transmis un mesaj emoţionant pentru România şi pentru clubul la care este legitimată.

Joan Chelimo Melly, mesaj emoţionant pentru România după ce a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Atletism

„Mulțumesc tuturor românilor care au crezut în mine! Mulțumesc echipei mele din țară, tuturor celor care cu răbdare și încredere m-au susținut, în primul rând clubului meu, Dinamo București, federației și Comitetului Olimpic. Este doar începutul! România, te iubesc!”, a spus Joan Chelimo Melly în mesajul transmis pe reţelele de socialializare.

Joan Chelimo Melly a încheiat cursa cu un timp de 1:08:55. Delviner Merngor, cealaltă reprezentantă a României, legitimată la CSA Steaua, a încheiat cursa pe locul 4.

Joan Chelimo Melly a obţinut prima medalie a României la Campionatul European de Atletism

Atleta Joan Chelimo Melly a obţinut, duminică, medalia de argint, în proba de semimaraton, la Campionatele de la Roma. Melly este calificată şi la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

Chelimo Melly a încheiat cursa cu timpul de 1:08.55, cu care a obţinut medalia de argint. Pe podium au mai urcat Karoline Grovdal (Norvegia, 1:08.09) şi Calli Haugher-Thackery (Marea Britanie, 1:08.58), potrivit news.ro.

La rândul său, Meringor Delvine Relin a încheiat pe locul 4 (1:09.25, cea mai bună performanţă personală a sezonului), iar Mădălina Sîrbu a fost pe locul 65 (1:17.08).

De asemenea, în proba similară masculină, Nicolae Soare a încheiat pe locul 55 (1:08.31 ore).

Reclamă

Până în prezent, România mai are o clasare pe locul 7 la aruncarea greutăţii, prin Rareş Toader, respectiv un loc 28 la 20 km marş, prin Maria Diana Lătăreţu. În alte finale de la Roma, din delegaţia României s-au mai calificat până în prezent Diana Ion (triplusalt, 14.09 metri), Florentina Iuşco (triplusalt, 14.11 metri), Stela Rutto (3.000 metri obstacole, 9.30 minute).

În următoarele zile vor mai intra în concurs: Rotaru-Kottmann Alina (lungime), Ghelber Bianca Florentina (aruncarea ciocanului), Miklos Andrea (400 m), Iuşco Florentina şi Taloş Andreea (lungime), Uţă Ştefania (400 metri garduri), la feminin, respectiv Novac Alexandru Mihăiţă (suliţă), Grecu Răzvan Cristian şi Nicoară Răzvan (triplusalt), la masculin.

„Argint pentru Joan Chelimo Melly la semimaraton

În proba de semimaraton, desfășurată astăzi (9 iunie), la „Europenele” de la Roma, Joan Chelimo Melly (CS Dinamo, antrenor Carol Șanta) a trecut a doua linia de sosire, fiind cronometrată în 1h08:55. Pe prima treaptă a podiumului de premiere s-a urcat norvegianca Karolinee Grovdal (1h08:09, nou record al campionatelor). Celalată reprezentantă a noastră, Delviner Meringor (CSA Steaua, antrenor Valentin Anghel), a fost a patra (1h09:25 SB).

Felicitări!”, a scris Federaţia Română de Atletism pe contul de Facebook.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și