Închide meniul

Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice! Reacţia fermă a starului: „Nu mai am vârsta necesară!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 11:40

Reclamă
Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice! Reacţia fermă a starului: „Nu mai am vârsta necesară!

Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice

Lionel Messi/ Profimedia

Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice de la Paris. Starul sud-american a dezvăluit că nu va face parte din lotul Argentinei pentru competiţia din această vară, preferând să se concentreze pe Copa America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Lionel Messi a transmis că nu mai are vârsta necesară pentru a evolua la o astfel de competiţie majoră.

Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice

Messi, 36 ani, de la Inter Miami, se pregăteşte cu naţionala argentiniană în vederea apărării titlului la Copa America 2024, găzduită de Statele Unite între 20 iunie şi 14 iulie.

În februarie, selecţionerul echipei Under-23, Javier Mascherano, i-a transmis o invitaţie lui Messi, care a ajutat echipa olimpică a Argentinei să câştige aurul la Beijing 2008.

”Am vorbit cu Mascherano şi adevărul este că amândoi am înţeles situaţia. Este greu să mă gândesc acum la Olimpiadă, când suntem în Copa America. Vor fi două, trei luni în care nu voi fi la club şi mai mult decât orice nu mai am vârsta la care pot juca peste tot. Trebuie să aleg cu atenţie şi ar fi prea mult să joc la două turnee consecutive. Am fost foarte norocos să joc la Olimpiadă şi să câştig titlul alături de Mascherano. A fost o experienţă minunată în fotbal. Olimpiada, Under-20, amintiri pe care nu le voi uita niciodată’‘, a spus Messi, conform agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Turneul olimpic de fotbal are loc în perioada 24 iulie – 10 august. Echipele pot utiliza trei jucători peste vârsta Under-23 în loturile lor.

La Tokyo, Argentina s-a clasat pe locul trei în faza grupelor, după Spania şi Egipt, ratând la golaveraj calificarea în sferturile de finală.

Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!”

Lionel Messi a dezvăluit că şi-a decis viitorul şi a anunţat care va fi ultima echipă pentru care va juca. Starul argentinian în vârstă de 36 de ani se pregăteşte pentru a apăra trofeul de la Copa America.

Reclamă

Chiar dacă fanii Barcelonei sperau ca Lionel Messi să se retragă în tricoul Barcelonei, acesta a afirmat că nu ia în calcul un astfel de scenariu. Messi a vorbit şi despre retragere.

„Inter Miami va fi ultimul meu club, da! Astăzi pot spune că acesta va fi ultimul.

Iubesc să joc fotbal, mă bucur chiar şi mai mult decât până acum pentru că sunt conştient, de fiecare dată, că sunt tot mai aproape (n.r. de retragere)„, a declarat Messi pentru ESPN, citat de Fabrizio Romano.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și