Închide meniul

Albion Rrahmani, luptă încinsă cu Florinel Coman pentru titlul de golgheter! Cum arată clasamentul celor mai buni marcatori

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 20:03

Reclamă
Albion Rrahmani, luptă încinsă cu Florinel Coman pentru titlul de golgheter! Cum arată clasamentul celor mai buni marcatori

Albion Rrahmani, luptă încinsă cu Florinel Coman pentru titlul de golgheter

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Albion Rrahmani are o luptă încinsă cu Florinel Coman, pentru titlul de golgheter în Liga 1. Atacantul celor de la Rapid a ajuns la 17 reuşite în acest sezon, în campionat, şi l-a egalat astfel pe „Mbappe” de la FCSB în topul celor mai buni marcatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în duelul dintre Farul şi Rapid. Atacantul kosovar a punctat, după ce a transformat fără emoţii un penalty.

Albion Rrahmani, luptă încinsă cu Florinel Coman pentru titlul de golgheter

Rapid a reuşit să o egaleze pe Farul în prelungirile primei reprize. Sebastian Colţescu a dictat penalty, după ce Dragoş Nedelcu a comis henţ, după centrarea lui Andrei Borza. Centralul a arătat punctul cu var, după ce a consultat arbitrajul video.

Albion Rrahmani a executat penalty-ul şi a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Atacantul kosovar a ajuns astfel la 17 goluri marcate în tricoul giuleştenilor, în acest sezon de Liga 1, la egalitate cu Florinel Coman, rivalul de la FCSB.

Albion Rrahmani a ajuns la 17 goluri marcate, în 20 de partide bifate la Rapid, în Liga 1. Acesta a ratat nouă partide ale formaţiei de sub Grant, la finalul anului trecut, din cauza unei accidentări.

Reclamă

De cealaltă parte, Florinel Coman a avut nevoie de 32 de meciuri la FCSB, pentru a marcat cele 17 goluri. Vedeta roş-albaştrilor a oferit şi zece pase decisive, în partidele de campionat ale liderului Ligii 1.

În sezonul trecut, Rapid a fost echipa care a dat golgheterul campionatului. Marko Dugandzic a fost cel mai bun marcator, cu 22 de goluri marcate.

Victor Pițurcă a pus tunurile pe Albion Rrahmani

Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit în termeni duri despre vedetele din Liga 1! Victor Pițurcă a pus tunurile pe cei mai importanți jucători din cadrul campionatului intern.

Reclamă 4 / 0/3

Pițurcă i-a analizat pe Albion Rrahmani și Philip Otele, care sunt unii dintre cei mai importanți jucători străini ai campionatului românesc.

„Se vorbeşte că pe Otele îl vrea o echipă din Premier League. E o glumă? Asta e o glumă? Hai să fim serioşi! Otele e un jucător bun pentru campionatul României şi se vede în jocul CFR-ul. La CFR, la fel, selecţie proastă. Mulţi jucători care sunt acum au fost aduşi de Dan Petrescu, care înţeleg că vine înapoi.

Uitaţi-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid, care zic că au investit. Au investit, dar uitaţi-vă ce jucători au adus. Care sunt jucătorii ăia? Rrahmani nu e mare atacant. E atacant bun pentru campionatul României, dar nici măcar nu joacă titular în echipa naţională. E un jucător bun pentru campionatul României, are mai multe calităţi – viteză foarte bună şi e marcator – dar îţi mai trebuie şi alte lucruri, e lipsit de forţă şi nu poate să joace la un nivel.

Selecţia n-a fost foarte bună, jucătorii nu sunt foarte buni. O echipă bună trebuie să aibă o constanţă. Faci 3-4 meciuri bune şi unul mai prost, dar la noi e invers. Rapid bate pe FCSB şi pe urmă pierde 3-4 meciuri şi joacă şi slab”, a spus fostul selecționer al echipei naționale, în cadrul unui podcast.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și