Închide meniul
VIDEO

Imagini şocante în Arabia Saudită! Colegul lui Benzema a fost lovit cu biciul de un spectator. Scene de necrezut

Publicat: 12 aprilie 2024, 8:57

Reclamă
Imagini şocante în Arabia Saudită! Colegul lui Benzema a fost lovit cu biciul de un spectator. Scene de necrezut

Imagini şocante în Arabia Saudită

Colaj Twitter

Imagini şocante în Arabia Saudită! Colegul lui Benzema a fost lovit cu biciul de un spectator la finalul Supercupei Arabiei Saudite, câştigată de AL Hilal cu scorul de 4-1 în faţa celor de la Al – Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorul unicului gol al echipei cu Benzema, marocanul Abderrazak Hamdallah, a intrat într-un conflict cu un fan al celor de la Al Hilal. Fotbalistul a aruncat cu apă spre spectator, care a reacţionat într.un mod şocant.

Imagini şocante în Arabia Saudită

Acesta i-a aplicat fotbalistului două lovituri de bici, spre stupefacţia tuturor. Atacantul marocan a vrut să sară în tribună după fanul care l-a lovit, dar a fost ţinut cu greu de forţele de ordine.

Nu este pentru prima dată când se lasă cu scandal după un meci între Al Hilal şi Al Ittihad. Cele două tabere au fost aproape de o bătaie generală şi în Liga Campionilor Asiei. Chiar dacă liderul din Arabia Saudită a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, tensiunea a fost la cote înalte pe finalul partidei care a fost LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Scenele incredibile au avut loc în minutul 88, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi. Hamdallah a făcut un gest grosolan, după o intervenţie a lui Al Bulayhi, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la o încăierare generală.

Koulibaly, care a sărit în apărarea colegului său, a fost cu greu despărţit de coechipieri, în conflictul cu Hamdallah. A fost nevoie ca fostul fundaş de la Napoli să fie calmat de Mitrovic şi Milinkovic-Savic.

În timp ce Al Bulayhi primea îngrijiri medicale, arbitrul părea că a calmat spiritele. După ce arbitrul le-a arătat cartonaşul galben celor doi jucători care au provocat scandalul, Hamdallah a sărit din nou la bătaie şi a fost eliminat. În cele din urmă, el a părăsit terenul, după minute bune în care jocul a fost întrerupt.

Reclamă 4 / 0/3

Al Hilal s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde o va întâlni pe Al Ain, formaţie care a eliminat-o în mod dramatic pe Al Nassr. Al Hilal s-a impus cu 2-0 în retur, acelaşi scor cu care a câştigat şi partida tur. Al Shahrani a deschis scorul în minutul 61, în timp ce Malcom a dat lovitura de graţie în minutul 90+5.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și