Închide meniul
Foto

Raluca Zenga arată răvăşitor la 42 de ani. Imagini provocatoare cu fosta soţie a lui Walter Zenga

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2024, 18:02

Reclamă
Raluca Zenga arată răvăşitor la 42 de ani. Imagini provocatoare cu fosta soţie a lui Walter Zenga

Raluca Zenga arată răvăşitor la 42 de ani. Imagini provocatoare cu fosta soţie a lui Walter Zenga

Colaj Instagram

Raluca Zenga arată răvăşitor la 42 de ani şi nu ezită să posteze imagini provocatoare pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Zenga va împlini la finalul anului 43 de ani, însă arată impecabil. După divorţul din 2020 de Walter Zenga, Raluca pare că a întinerit şi îşi încântă fanii cu imagini provocatoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU RALUCA ZENGA)

Raluca Zenga arată răvăşitor la 42 de ani. Imagini provocatoare cu fosta soţie a lui Walter Zenga

Fosta soţie a lui Walter Zenga se bucură din plin de viaţă. Ea călătoreşte constant. Raluca Zenga este prietenă bună cu Adriana Petrescu, soţia lui Dan Petrescu. Cele două s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga locuiesc în Dubai. Ele au fost prezente la un eveniment de modă, acolo unde au impresionat cu ţinutele lor.

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga au purtat ţinute în roz şi negru, iar apariţia lor pare că nu poate stârni nici cea mai mică reacţie negativă din partea criticilor de modă.

Reclamă

„Doamne, ce superbităţi”, a comentat cineva. „Ador ţinuta ta”, i-a transmis o utilizatoare, pe Instagram, soţiei lui Dan Petrescu.

Atât Adriana Petrescu, cât şi Raluca Zenga arată o formă fizică de senzaţie. Soţia lui Dan Petrescu are 46 de ani, în timp ce fosta soţie a lui Walter Zenga are 42 de ani.

Mesajul transmis de Walter Zenga în momentul în care a anunţat divorţul

Walter Zenga a anunţat, în 2020, că va divorţa de Raluca. Ulterior, cei 2 s-au împăcat.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră… 

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!„, a postat Walter Zenga pe contul său de Instagram, în 2020.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și