Închide meniul
Foto

Din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă

Publicat: 11 iunie 2024, 9:04 / Actualizat: 11 iunie 2024, 10:13

Reclamă
Din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă

Din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache

Cristian Chiriță s-a cununat civil cu Larisa Iordache / Instagram

S-a aflat din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache (27 de ani). Cristian Chiriţă (23 de ani) tocmai s-a căsătorit cu fosta marea gimnastă a României. Cei doi au făcut cununia civilă după numai un an şi jumătate de relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Chiriţă s-a logodit cu multipla campioană în iarnă. Cei doi şi-au spus „DA” pe 8 iunie, data având o semnificaţie specială pentru ei. „8 este și semnul infinitului, dacă-l întorci pe orizontal. E un 8 infinit. Am ales data perfectă, 8 iunie„, a spus Chiriţă.

Din ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache

Larisa Iordache şi noul ei soţ au fost înconjuraţi de familie şi de prietenii apropiaţi la eveniment. Cununia religioasă şi marea petrecere va avea loc în 2025.

Cristian Chiriţă este multiplu campion naţional la tenis de masă. Tânărul originar din Chişinău, care a fost într-o relaţie cu Bernadette Szocs înainte să o cunoască pe Larisa Iordache, activează în prezent la CSM Constanţa.

Totuşi, potrivit ego.ro, Chiriţă face avere din afara sportului. El este fondatorul unei companii care oferă servicii de închiriere de maşini, motociclete şi scutere. Firma pune la dispoziţia clienţilor vehicule atât pentru uz personal, cât şi pentru livrări.

Reclamă
Reclamă 4

Larisa Iordache a rupt tăcerea şi a dezvăluit pe ce cheltuie banii de la statul român

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce chletuie banii din renta viageră pe care o primeşte de la statul român. Marea noastră campioană a spus că banii primiţi de la statul român pentru performanţele de excepţie pe care le-a avut îi cheltuie cu maşina, dar şi pe excursii.

Larisa Iordache primeşte 13.973 de lei rentă viageră de la statul român. În vârstă de 27 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A cucerit 24 de medalii la competiţiile internaţionale, printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Ea a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

O cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur, și așa cheltui eu banii”, a transmis Larisa Iordache, anul trecut, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa. Nici ploaia, nici vântul nu i-au dat peste cap cununia civilă Larisei Iordache. Ea, soţul Cristian Chiriţa şi invitaţii au improvizat în timpul evenimentului de la Snagov.

Larisa Iordache nu s-a supărat că în ziua cununiei civile a plouat. E convinsă că îi va aduce belşug. (VEZI IMAGINI EMOŢIONANTE ÎN GALERIA FOTO)

Ploaia înseamnă belșug, așa se zice din bătrâni. Eu consider că această ploaie a fost un mod ca mama mea să își facă prezența. Eu am simțit-o alături de noi. Îi plăcea mult viața, ne anima pe toți.

Nu am ales eu această dată. A ales-o soțul meu. Amândoi am avut emoții. De la începutul relației am vorbit și am zis să ne transmitem fiecare dorință, fiecare gând. Eu sunt foarte fericită, îmi place această vreme. A fost surprinzător.

Sunt diferite emoțiile față de Jocurile Olimpice, aici a fost un sentiment unic, n-am mai trecut prin așa ceva. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment.

Urmează o petrecere alături de invitații noștri faini. Ne vom distra pe cinste! Ne dorim foarte mult să mărim familia, dar vom lua totul pas cu pas. N-a fost foarte greu să aleg rochița. Am avut câteva variante la dispoziție. Mi-am păstrat și numele, soțul meu a vrut să fie totul egal”, a spus Larisa Iordache.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:04

Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024: „Marile noastre victorii sunt în față!”

22:54

Radu Drăgușin, mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024!

22:54

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

22:33

VideoFlorinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și