Închide meniul

Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui”

Alex Masgras Publicat: 22 aprilie 2024, 15:45

Reclamă
Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui

Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: "Nu cred că piloţii sunt problema lui"

Christian Horner şi Toto Wolff, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen. Şeful celor de la Red Bull a vorbit în China despre modul în care Toto Wolff încearcă să îl convingă pe Max Verstappen să îşi schimbe echipa şi să semneze cu Mercedes, încercând să profite de problemele cu care s-a confruntat constructorul spaniol în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui”

Christian Horner a declarat că Max Verstappen nu are motive să plece de la Red Bull şi că Toto Wolff ar trebui să se concentreze asupra altor lucruri, nu asupra pilotului olandez:

„O să am grijă ce spun aici. Aţi vorbit cu Max despre asta? Pentru că, dacă vorbiţi cu Max, nu este doar o semnătură. Ştim că are contract până în 2028, dar este despre cum simte echipa, e relaţie are cu ea. Nu cred că piloţii sunt problema lui Toto. Mercedes este a treia într-o luptă cu clienţii săi. Poate Toto ar trebui să se gândească mai mult la echipa lui şi să nu se mai gândească la piloţii care nu sunt disponibili.

Nu ştiu de câte ori trebuie să o mai spună Max (n.r. că va continua la Red Bull), a spus-o de atâtea ori. Cred că cineva vrea doar să facă zgomot. Echipa e în formă, de ce ai vrea să pleci de aici?”, a declarat Christian Horner, potrivit marca.com.

Reclamă

După cele două curse din China, Formula 1 va lua pauză weekend-ul viitor şi va reveni în perioada 3-5 mai, atunci când „Marele Circ” se mută în Florida, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și