Închide meniul
VIDEO

George Russell şi Lewis Hamilton, euforici după „dubla” Mercedes din calificările Marelui Premiu al Marii Britanii: „Am înviat!”

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 18:33

Reclamă
George Russell şi Lewis Hamilton, euforici după „dubla Mercedes din calificările Marelui Premiu al Marii Britanii: „Am înviat!

George Russell şi Lewis Hamilton, euforici după "dubla" Mercedes din calificările Marelui Premiu al Marii Britanii

George Russell şi Lewis Hamilton/ Profimedia

George Russell şi Lewis Hamilton au fost euforici, după „dubla” reuşită de Mercedes, în calificările Marelui Premiu al Marii Britanii. Russell a obţinut pole-position-ul, la doar o săptămână după ce a triumfat în Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton s-a clasat pe locul secund, la aproape două zecimi distanţă de timpul cu care a încheiat colegul său de echipă. Calificările Marelui Premiu al Marii Britanii au fost în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY.

George Russell şi Lewis Hamilton, euforici după „dubla” Mercedes din calificările Marelui Premiu al Marii Britanii

George Russell a transmis că şi-a îndeplinit un vis, prin obţinerea pole-position-ului în cursa sa de casă. Acesta a transmis că se va lupta pentru victorie în cursa de mâine, care va fi în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY.

„Ce sentiment, nu pot să descriu! Am vista de mic să fiu în pole aici, s-a întâmplat acum datorită celor aflaţi în tribune. Maşina a înviat! A devenit extrem de performantă în calificări, am mari speranţe pentru cursă pentru că monopostul se simte extraordinar.

Sper că azi am oferit un răspuns pe măsură, suntem trei englezi pe primele trei locuri. Acest pole mă face nerăbdător să mă văd la startul cursei”, a declarat George Russell.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, şi Lewis Hamilton s-a declarat extrem de mulţumit de cum s-a comportat monopostul său, pe vremea capricioasă din timpul calificărilor Marelui Premiu al Marii Britanii.

„Trebuie să mulţumesc publicului care ne-a purtat către prima linie. Sincer, nu ne-am aşteptat, după ziua de vineri, să fim atât de sus în calificări, dar mecanii au pregătit maşini fantastice pentru calificări.

Maşina s-a comportat extraordinar în toate situaţiile, ieşirea noastră pe circuit a fost de fiecare dată bună. Am încredere deplină în monopost şi cred că ne vom bate la victorie”, a declarat şi Lewis Hamilton.

Reclamă

Max Verstappen s-a clasat pe locul patru în calificări, iar colegul său de echipă, Sergio Perez, va pleca de pe locul 19 în cursa de mâine.

Sezon de coşmar pentru Sergio Perez

Sergio Perez are parte de un sezon de coşmar. Pilotul de la Red Bull a fost OUT din Q1 pentru a treia oară în acest an, în calificările Marelui Premiu al Marii Britanii.

Sergio Perez va pleca de pe locul 19 în cursa din Marele Premiu al Marii Britanii, care va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY, de la ora 16:45.

Pilotul mexican de la Red Bull a pierdut controlul monopostului său în prima parte a calificărilor de la Silverstone şi a ajuns pe zona de pietriş. Steagul roşu a fost arătat imediat, iar sesiunea de calificări a fost întreruptă până când maşina lui Perez a fost scoasă de pe circuit.

A fost pentru a treia oară în acest sezon când Sergio Perez nu a reuşit să treacă de Q1. În Australia şi în Monaco, pilotul mexican a luat startul în marea cursă de pe locul 16. De asemenea, la aceste rezultate se mai adaugă şi faptul că în Marele Premiu de la Imola nu a reuşit să treacă de Q2 şi a luat startul în cursă de pe locul 11.

În ultimele două curse, din Austria şi Spania, pilotul Red Bull s-a clasat pe locul opt în calificări. Cele mai bune rezultate înregistrate de acesta, în calificări, în acest sezon, au fost în China şi Japonia, atunci când s-a clasat pe locul secund.

Totodată, Sergio Perez nu s-a mai clasat pe podium în ultimele şase Mari Premii. Acest lucru îi poate costa pe cei de la Red Bull, în clasamentul constructorilor din Formula 1.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și