Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 11:46 / Actualizat: 21 aprilie 2024, 12:50

Reclamă
Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei!

Max Verstappen, la Marele Premiu al Chinei / Profimedia

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Pilotul olandez a obținut o nouă victorie importantă în acest sezon din „Marele Circ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de la Shanghai a fost plină de evenimente incendiare, iar piloții s-au luptat pentru primele poții până în ultimele tururi. De asemenea, au avut loc și 3 abandonuri: Bottas, Tsunoda și Ricciardo. Marele Premiu de Formula 1 al Chinei a fost în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM, în AntenaPLAY.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei

UPDATE: Final de cursă! O nouă victorie pentru Max Verstappen! A 4-a victorie din acest sezon pentru pilotul olandez. Poziția a 2-a a fost ocupată de Lando Norris, în timp ce pe locul al 3-lea s-a clasat Sergio Perez.

UPDATE TURUL 49: Alonso a uimit pe toată lumea! Spaniolul a derapat, dar a controlat excelent mașina!

UPDATE TURUL 46: Cel mai rapid tur pentru Fernando Alonso! (1:37.810)

Reclamă

UPDATE TURUL 34: Penalizări de 10 secunde pentru Stroll și Sargent

UPDATE TURUL 34: Ricciardo a abandonat cursa! Probleme la monopost pentru pilotul de la AlphaTauri.

UPDATE TURUL 28: Safety car!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE TURUL 27: Ricciardo a fost lovit de Lance Stroll! Pilotul Aston Martin a răbufnit: „Idiotul ăsta a apăsat puternic frâna!”

UPDATE TURUL 27: Steag galben pe sectorul 2! Tsunoda a ieșit de pe pistă! Probleme și pentru Magnussen!

UPDATE TURUL 24: Probleme la monopostul lui Lewis Hamilton! Britanicul a răbufnit prin radio: „Mașina asta alunecă peste tot. Nu știu, pare că ceva e stricat. Probabil este o problemă de balans, dar e foarte rău!”

UPDATE TURUL 24: Safety car!

UPDATE TURUL 21: Motorul lui Bottas s-a defectat! „Motorul s-a dus!”, a transmis prin radio pilotul. Monopostul Sauber, oprit pe pistă. Steagul galben a fost ridicat.

UPDATE TURUL 17: Lando Norris, pe prima poziție! Max Verstappen e pe 2, iar Charles Leclerc e pe locul al 3-lea!

UPDATE: Incident în turul 5! Hulkenberg a fost împins de pe pistă de monopostul lui Stroll! „Astonul m-a scos de pe circuit!”, a transmis pilotul Haas, prin radio.

Reclamă

UPDATE: Start în Marele Premiu al Chinei!

Cei doi piloţi de la McLaren. Lando Norris şi Oscar Piastri vor pleca de pe poziţiile 4 şi 5, în timp pe locul locurile 6 şi 7 vor pleca cei doi piloţi de la Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz. Pentru Lewis Hamilon, calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei au fost un dezastru. Pilotul britanic va pleca de pe poziţia 18.

Circuitul Internațional Shanghai a fost inaugurat în 2004, cursele având loc până în 2019. Până în 2024, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au avut loc curse în China, contractul fiind totuşi prelungit până în 2025. Pilotul cu cele mai multe victorii la Grand Prix-ul Chinei este Lewis Hamilton (6), iar la constructori pe primul loc la acest capitol este Mercedes (6).

Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China

După performanța realizată de Max Verstappen pe circuitul de la Shanghai, Red Bull a atins o bornă impresionantă. Constructorul austriac a ajuns la pole-ul cu numărul 100 în Formula 1.

Sebastian Vettel, Mark Webber, Daniel Ricciardo, Max Verstappen și Sergio Perez sunt cei cinci piloți care au contribuit la cele 100 de pole-uri obținute de Red Bull de-a lungul timpului. Primul pole-position al celor de la Red Bull a fost obținut de Sebastian Vettel în 2009, tot pe circuitul de la Shanghai. După 15 ani, Max Verstappen a adus pole-ul cu numărul 100.

După cursa de sprint ne-au mai venit câteva idei și le-am aplicat pe mașină, iar în calificări nu am avut nicio problemă. Mașina a fost foarte frumos de condus. Mă bucur că am avut această sesiune de calificări pe uscat.

După ce ești într-o cursă, chiar și una de sprint, trebuie să îți reașezi setup-ul mental, evident mașina cu pneuri noi și, mai apoi, fiecare secvență înseamnă o provocare. Din fericire am avut mai multe pneuri slick, după ce am folosit intermediare pe ploaia de ieri. De la sesiune la sesiune, de la secvență la secvență, am încercat să aducem îmbunătățiri și se pare că a funcționat”, a declarat Max Verstappen, după ce a fost cel mai rapid pilot în calificările de sâmbătă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și