Închide meniul

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore: „Nu mă aştept să fie simplu!”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 17:33

Reclamă
Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore: „Nu mă aştept să fie simplu!

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore

Max Verstappen/ Profimedia

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore. Campionul mondial en-titre a declarat că nu se aşteaptă ca etapa aceasta din Formula 1 să fie una uşoară pentru echipa sa, ţinând cont de rezultatele din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen nu a mai triumfat în Formula 1 de şapte curse. Concret, ultima victorie a olandezului a fost în Marele Premiu al Spaniei.

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore

Max Verstappen a transmis că, împreună cu echipa sa, va încerca să îmbunătăţească rezultatul obţinut la Singapore, anul trecut. La momentul respectiv, olandezul s-a clasat pe locul cinci, iar colegul său de echipă, Sergio Perez, pe locul opt.

De asemenea, Verstappen a subliniat că monopostul său nu se descurcă cel mai bine pe astfel de circuite stradale, aşa cum a fost şi cel din etapa precedentă, de la Baku.

„Ştiu că nu va fi cel mai simplu week-end al nostru. Dar dacă analizăm cursa de anul trecut, unele lucruri pot fi îmbunătăţite. Asta vom încerca să facem în acest week-end.

Reclamă
Reclamă

Nu mă aştept să fie deja cel mai bun week-end de cursă al nostru, dar sper ca ceea ce am făcut în Baku să stabilizeze puţin mai mult maşina. A fost ceva pozitiv, şi să sperăm că putem construi pe această bază. Circuitul are mai mult ‘hopuri’ decât cel din Baku, dar sperăm că ne vom descurca.

Aşa e maşina noastră, nu se descurcă prea bine pe circuituri cu denivelări, şi exact asta avem aici, deci vom încerca să ne stabilizăm puţin.

Sunt încrezător că putem face mai multe decât anul trecut, dar în acelaşi timp, şi competiţia a crescut puţin, în mod natural. (N.r. Despre faptul că anul trecut a ratat Q3 la Singapore) Cu siguranţă, mă gândesc la Q3 şi vom vedea unde ne vom clasa.

Reclamă

Vreau doar să fac maşina mai rapidă. Dacă reuşesc, ştiu că putem fi din nou competitivi. Nu este niciun secret, trebuie să ne facem viaţa puţin mai uşoară”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Decizia FIA după ce Lando Norris s-a plâns că Max Verstappen a încălcat regulamentul în Azerbaidjan

Decizia FIA după ce Lando Norris s-a plâns că Max Verstappen a încălcat regulamentul în Azerbaidjan a venit la scurt timp după victoria obţinută de Oscar Piastri, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cursa s-a încheiat sub Safety Car Virtual, ceea ce înseamnă că piloţii nu pot depăşi nici măcar după ce trec linia de sosire. Max Verstappen, Pierre Gasly, Nico Hulkenberg şi Esteban Ocon nu au respectat această regulă.

FIA a decis în cele din urmă să le acorde câte un avertisment celor patru piloţi, menţionând însă că vor fi penalizaţi drastic dacă acest lucru se va mai întâmpla.

Printre cei care s-au plâns de Max Verstappen se numără şi Lando Norris. Britanicul a transmis echipei, prin radio, faptul că pilotul Red Bull nu respectă regula:

„Max depăşeşte pe toată lumea. Încă e Safety Car Virtual, nu? Nu ştiu dacă mai contează sau nu, dar e Safety Car Virtual”, a spus Lando Norris, prin radio.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și