Închide meniul

„Ar fi o normalitate!” Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024! Mesaj direct pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 17:21

Reclamă
„Ar fi o normalitate! Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024! Mesaj direct pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

"Ar fi o normalitate!" Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024!

Adi Popa , în timpul unui interviu/ Antena Sport

Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024! Jucătorul care a făcut parte din lotul lui Anghel Iordănescu, de la EURO 2016, a venit cu un mesaj pentru tricolorii care vor participa la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2016, România a ratat calificarea în fazele eliminatorii de la EURO, dintr-o grupă cu Franța, Elveția și Albania. Atunci, echipa națională a pierdut meciurile cu Franța și Albania și a obținut un rezultat de egalitate cu Elveția.

„Ar fi o normalitate!” Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024!

Adi Popa este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu au o grupă mai ușoară la EURO 2024, față de cea de la EURO 2016. Astfel, jucătorul a spus că ar trebui să fie o normalitate ca România să se califice în fazele eliminatorii ale turneului final din Germania.

„Pe hârtie, grupa este mai ușoară. Noi am avut țara gazdă, Franța, care a ajuns în finală, Elveția pe care nu o bătea mai nimeni și Albania pe care trebuia să o batem, dar n-am bătut-o.

Dacă ne uităm la ucraineni, au golgheterul Spaniei, au cel mai bun pasator din Spania, jumătate dintre ei sunt titulari în Anglia. Ucraina de acum este mult peste Albania. E greu să compari. E alt fotbal azi, jucătorii sunt mai sensibili.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. va ieși România din grupe?)Ținând cont că ne-am calificat de pe primul loc, nu ar fi o surpriză. Ar fi o normalitate să ieșim din grupe. Nu trebuie să ne luăm după aceste meciuri amicale. Nu cred că vom pierde niciun meci”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

Cum a arătat România la primul antrenament în Germania! Ce echipe a folosit Edi Iordănescu în jocul-şcoală

România a efectuat primul antrenament de la sosirea în Germania, înainte de EURO 2024. Tricolorii vor debuta luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen.

Ajunşi în Germania luni seară, jucătorii lui Edi Iordănescu au efectuat primul antrenament în cursul zilei de marţi. Mii de suporteri români au venit pe AKON Arena din Würzburg, pentru a-i încuraja pe tricolori.

Reclamă

Într-o atmosferă superbă, tricolorii au efectuat primul antrenament în Germania. Sesiunea de pregătire s-a încheiat cu un joc-şcoală, iar Edi Iordănescu a făcut două echipe. Dacă Denis Alibec a urmărit jocul de pe margine, Andrei Burcă şi Daniel Bîrligea fiind oamenii în plus, intrând, pe rând la echipa care avea posesia.

Selecţionerul Edi Iordănescu nu a scăpat de emoţii pe durata sesiunii de pregătire. La un moment dat, Nicuşor Bancu şi Daniel Bîrligea s-au ciocnit şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost nimic grav, iar cei doi au continuat antrenamentul:

Cele două echipe aliniate de Edi Iordănescu la primul antrenament al României în Germania:

  • Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Racovițan, Bancu – Olaru, M. Marin, Cicâldău – I. Hagi, Pușcaș, Fl. Coman
  • Niță – Sorescu, Rus, Nedelcearu, Mogoș – R. Marin, Șut, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Alături de echipa naţională a României a plecat şi Olimpiu Moruţan. Accidentat grav în primăvară, el îşi va susţine coechipierii din Germania, pe durata Campionatului European. Acesta a fost alături de coechipierii săi la sesiunea de pregătire din sală, înainte de ieşirea pe teren.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:34

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și