Închide meniul

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2024, 10:46

Reclamă
„Ar fi o greşeală dacă am face asta! Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

Martin Dubravka, la EURO 2024 / Profimediaimages

Un titular din naţionala Slovaciei a transmis mesaj vehement înaintea meciului cu România, decisiv pentru calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. Martin Dubravka i-a analizat pe tricolori şi a afirmat că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt de temut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Slovaciei i-a avertizat pe coechipieri că trebuie să domine jocul încă din primul minut, pentru a obţine o performanţă extraordinară. „Românii nu renunţă niciodată!”, a afirmat goalkeeperul lui Newcastle.

Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

Cu un rezultat de egalitate, Slovacia şi România sunt sigure de calificarea în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Nu clacăm. Ar fi o greşeală dacă am intra în acest meci altfel decât în precedentele. Vom intra pe teren cu un scop clar, acela de a domina şi a fi la conducerea jocului. Dacă suntem atenţi, vor veni şi punctele.

Ştim ce ne aşteaptă, nu m-aş concentra pe individualităţi. Meciul lor împotriva Belgiei a arătat clar cum se prezintă. România are o tranziţie rapidă a balonului şi nu renunţă niciodată. Chiar dacă pierdeau cu Belgia, au luptat până în ultimele minute„, a spus Dubravka, potrivit sport.sk.

Reclamă
Reclamă 4

Martin Dubravka a vorbit şi despre titularul dintre buturile României. L-a lăudat pe Florin Niţă.

El a venit ca înlocuitor pentru mine la Sparta Praga. Am continuat să urmăresc meciurile unuia dintre cluburile mele preferate, iar Niţă este un portar foarte bun. A arătat asta şi împotriva Belgiei. În lotul nostru sunt doi sau trei jucători care au evoluat alături de el la Sparta, aşa că îi vor sfătui pe băieţi ce să facă„, a precizat Martin Dubravka.

Şi căpitanul României, Nicolae Stanciu, a fost remarcat de portarul Slovaciei.

Reclamă

Paşii pe care i-a făcut după ce a ajuns la Sparta au fost foarte interesanţi. A jucat în China, a făcut-o şi la Slavia. În primul rând, este un tip grozav şi un fotbalist de calitate. Are o tehnică foarte bună de lovire a mingii. Este unul dintre jucătorii cheie ai României„, a declarat Dubravka.

Naţionala României este aproape de a scrie istorie la EURO 2024. Dacă nu pierde cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, este sigură de calificarea în fazele eliminatorie. Tricolorii pot ajunge în „optimi” chiar şi cu o înfrângere la limită, dacă Ucraina nu învinge Belgia. Meciul Slovacia – România va fi miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Viorel Moldovan, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

Viorel Moldovan, fostul mare internaţional român, în prezent preşedinte la Rapid, a vorbit despre duelul „tricolorilor”, dar şi despre varianta vehiculată în ultimele zile. În cazul unui egal, Slovacia şi România îşi asigură prezenţa în optimile turneului final din Germania.

Fostul internaţional nu vrea să audă de această variantă. El speră ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu iasă pe teren cu gândul de a obţine un rezultat de egalitate şi speră să joace la victorie:

Gândim prea departe. Când aud toate aceste teorii… pe mine mă agasează. Nu-mi plac. Aşa am fost şi ca fotbalist, m-am concentrat la ale mele. Nu am plecat urechea. Aşa trebuie să facă şi ei, să se bazeze numai şi numai pe munca lor şi să pregătească meciul cu selecţionerul cât mai bine.

Ca să obţii un rezultat de egalitate trebuie să joci la victorie. Dacă intri cu ideea de a obţine un rezultat de egalitate, nu-l vei obţine. Trebuie să joci pentru victorie”, a declarat Viorel Moldovan.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:32

Max Verstappen, prima reacție după ce va pleca din pole position în cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și