Închide meniul

Caz uluitor înainte de EURO 2024! Un jucător s-a accidentat după ce a căzut de pe bicicletă și ratează turneul final!

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 17:41

Reclamă
Caz uluitor înainte de EURO 2024! Un jucător s-a accidentat după ce a căzut de pe bicicletă și ratează turneul final!

Caz uluitor înainte de EURO 2024

Profimedia

Caz uluitor înainte de EURO 2024! Mijlocaşul Michal Sadilek va rata turneul final după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a rănit la picior, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al naţionalei de fotbal a Cehiei, citat de Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 25 de ani are 24 de meciuri şi un gol pentru selecţionata Cehiei, cu care a participat la EURO 2020, turneu care s-a jucat în anul 2021, din cauza pandemiei. Vineri, Sadilek a fost căpitanul Cehiei în amicalul cu Malta, câştigat cu 7-1, în care a fost integralist.

Caz uluitor înainte de EURO 2024!

„Din păcate, Sadilek a căzut în timp ce mergea cu bicicleta şi s-a rănit la picior”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al echipei naţionale într-un comunicat, notează agerpres.ro.

„Asta e o mare lovitură pentru noi, fiindcă Michal este unul dintre jucătorii noştri experimentaţi. Nu întâmplător a purtat banderola de căpitan la meciul cu Malta”, a spus selecţionerul Cehiei, Ivan Hasek.

Cehia va avea luni un meci de pregătire împotriva Macedoniei de Nord, înainte de a debuta la EURO 2024 împotriva Portugaliei în Grupa F, pe 18 iunie.

Reclamă
Reclamă 4

Cum arată lotul Cehiei, pentru EURO 2024

Portari: Jindrich Stanek (Slavia Praga), Matej Kovar (Bayer Leverkusen), Vitezslav Jaros (Liverpool).

Fundași: Vladimir Coufal (West Ham), Tomas Holes (Slavia Praga), Robin Hranac (Viktoria Plzen), Ladislav Krejci (Sparta Praga), Martin Vitik (Sparta Praga), David Zima (Slavia Praga), David Jurasek (Benfica), David Doudera (Slavia Praga), Toma Vlcek (Slavia Praga).

Mijlocași: Tomas Soucek (West Ham), Antonin Barak (Fiorentina), Lukas Provod (Slavia Praga), Pavel Sulc (Viktoria Plzen), Ondrej Lingr (Feyenoord), Vaclav Cerny (Wolfsburg), Matej Jurasek (Slavia Praga), Lukas Cerv (Viktoria Plzen).

Reclamă

Atacanți: Patrik Schick (Bayer Leverkusen), Tomas Chory (Viktoria Plzen), Jan Kuchta (Sparta Praga), Adam Hlozek (Bayer Leverkusen), Mojmir Chytil (Slavia Praga).

Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori

Presa din Franța este de părere că România ar putea fi una dintre surprizele de la EURO 2024. Jurnaliștii din Hexagon și-au argumentat opinia și au notat faptul că tricolorii au avut o campanie de calificare excelentă și că sunt capabili de rezultate mari.

„Dacă surpriza acestui EURO ar veni de la România? Românii sunt capabili de asta și au făcut deja senzație terminând campania de calificări pe un prim loc indiscutabil, în fața Elveției în special.

În 2016, tricolorii au fost foarte aproape de a surprinde Franța în meciul de deschidere al Euro (victorie cu 2-1 pentru Les Bleus în ultimele minute). Înainte de a lua în calcul calificarea, românii vor aborda această ediție din 2024 cu ambiția de a câștiga primul lor meci la Campionatul European din 2000 încoace, de la o victorie în fața Angliei (3-2).

De notat că România va aborda acest Euro cu Ianis Hagi, mijlocaș la Alaves (n.r. – între timp împrumutul la formația spaniolă i s-a încheiat și s-a întors la Rangers) și fiul lui Gheorghe Hagi, idolul poporului român”, a notat publicația RMC Sport.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și