Închide meniul

Helmut Duckadam ştie care e atuul naţionalei la EURO 2024: „S-ar putea să ne ajute” Mesaj clar despre viitorul lui Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 9:53

Reclamă
Helmut Duckadam ştie care e atuul naţionalei la EURO 2024: „S-ar putea să ne ajute Mesaj clar despre viitorul lui Edi Iordănescu

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024

Jucătorii României, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Helmut Duckadam ştie care este atuul naţionalei României la EURO 2024. Fostul portar a declarat că unitatea din grupul echipei ne poate ajuta la turneul final din Germania, remarcând şi gestul superb pe care l-au făcut „tricolorii” pentru Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan va rata prezenţa la EURO 2024, din cauza unei accidentări, însă va face deplasarea în Germania alături de restul lotului. Căpitanul Nicolae Stanciu îi va purta tricoul, la meciurile de la turneul final.

Helmut Duckadam ştie care e atuul naţionalei la EURO 2024

Helmut Duckadam a subliniat că grupul de la echipa naţională este unul unit, fapt care poate să ajute pe viitor. De asemenea, „Eroul de la Sevilla” a transmis că în cele două meciuri de pregătire, înainte de EURO 2024, „tricolorii” au dus lipsă de concentrare în faţa porţii.

Totodată, Duckadam a oferit declaraţii şi despre viitorul lui Edi Iordănescu. Acesta consideră că o problemă în privinţa prelungirii contractului cu naţionala îl reprezintă partea financiară.

„Eu cred că Ucraina va ajunge departe la acest Campionat European! Nu sunt de acord că nu am fost concentrați în meciuri. Am fost concentrați, dar am fost pripiți în fața porții.

Reclamă
Reclamă 4

Grupul este unit, într-adevăr! Este un gest frumos că l-au luat pe Moruțan cu ei. Chiar dacă nu au valoarea pe care noi ne-o dorim sau pe care și-o doresc fanii, dar grupul e unit.

Acesta este un atuu al nostru, ceea ce s-ar putea să ne ajute pe viitor, nu știu dacă la acest turneu final… dacă rămâne Edi Iordănescu. Eu cred că problema e financiară în privința rămânerii lui Edi.

Am văzut niște statistici cu salariile altor antrenori. Să ai salarii de șase ori mai mare ca selecționer al Serbiei sau al altor naționale ca ale noastre. Dacă nu dă răspunsul până luni, nu se va întâmpla nimic”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam a analizat lotul României la EURO 2024 şi a dat un verdict categoric

Helmut Duckadam a analizat lotul României la EURO 2024 şi a dat un verdict categoric. Edi Iordănescu a anunţat cei 26 de jucători cu care va merge în Germania. Din lista preliminară, el a renunţat la portarul Răzvan Sava şi Constantin Grameni.

„Eroul de la Sevilla” i-a menţionat pe Louis Munteanu şi Alex Mitriţă, fiind de părere că cei doi ar fi putut să meargă la turneul final:

„Eu am spus-o cu luni în urmă că așa se va întâmpla. Am spus că Edi Iordănescu va merge 95% cu jucătorii care l-au ajutat pentru calificare.

Ar fi doi jucători care lipsesc (n. red. Louis Munteanu și Alex Mitriță). Nu prea sunt alții. La CFR Cluj sunt fundași centrali străini. La FCSB e la fel. La cine ai renunța?”, a declarat Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și