Închide meniul

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 8:30

Reclamă
„Nu ne putem plânge! Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

Jucătorii Olandei şi ai României/ Colaj Profimedia

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024, iar România le va fi adversară, nu a întârziat să apară. Aceştia au răsuflat uşuraţi, după ce au evitat duelul „de foc” cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a avut ghinion şi se va duela cu cea mai puternică echipă care s-a calificat în optimile EURO 2024, de pe locul al treilea. Partida se va disputa marţi, şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00.

Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024

Olandezii au transmis că România este o surpriză a Campionatului European din Germania, dat fiind faptul că a câştigat grupa. Aceştia au amintit de Gică Hagi, dar şi de faptul că fiul „Regelui” evoluează în prezent la naţională. De asemenea, „batavii” au amintit şi de perioada în care Răzvan Marin evolua la Ajax.

„La ce se poate aștepta Olanda de la România în optimile de finală la Campionatul European? Țara est-europeană este surprinzătoarea câștigătoare a Grupei E.

Calificarea a dus la mari sărbători în țara est-europeană, care a avansat în sferturi la Cupa Mondială din 1994 și la EURO 2000, dar nu a realizat prea mult în ultimii ani.

Reclamă
Reclamă 4

Perioada de glorie a fotbalului românesc a fost în anii ’80 și ’90 opt, cu jucători ca Marius Lacătuș, Dorinel Munteanu și cel mai mare fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi.

Actuala selecție românească îl include pe Ianis Hagi, fiul legendei fotbalului, care a fost numit «Maradona Carpaților» și a jucat de 125 de ori pentru țara sa”, notează olandezii de la telegraaf.nl.

„Olandezii sunt optimişti!”

De asemenea, o altă sursă menţionează că naţionala Olandei nu ar trebui să se plângă, dat fiind faptul că a încheiat grupa pe locul trei şi a evitat Anglia, în optimi. Olandezii subliniază faptul că Georgia a produs surpriza şi datorită victoriei ei cu Portugalia, Olanda se va duela cu România pentru un loc în sferturi.

Reclamă

„Echipa olandeză evită Anglia datorită unui debutant surprinzător la Campionatul European (n.r. – Georgia): România va fi adversara lor în optimile de finală.

La o zi după înfrângerea împotriva Austriei, olandezii sunt ceva mai optimiști. Datorită Georgiei, naționala Olandei nu va juca împotriva Angliei în optimile de la EURO 2024, ci a României.

Echipa olandeză va avea un adversar ceva mai ușor, pe hârtie. Olanda nu are plângeri cu privire la program, pentru că nu poate întâlni decât în finală echipe de top ca Spania, Germania, Portugalia și Franța (n.r. – de fapt, cu Franța s-ar putea duela în semifinale)”, au notat şi olandezii de la AD.nl.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

22:00

LIVE TEXTGermania – Danemarca 0-0. Schmeichel face minuni între buturi. Gol anulat nemţilor în minutul 4!

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și