Închide meniul

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 21:41

Reclamă
Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită

Denis Drăguş, în timpul unui meci la Gaziantep/ Twitter

Echipa lui Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia. Ankaragucu a fost învinsă de Trabzonspor în ultima etapă, şi a încheiat campionatul la un singur punct distanţă de salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă, Denis Drăguş, Alexandru Maxim şi Deian Sorescu s-au salvat însă de la retrogradare cu Gaziantep. Fosta echipă a lui Marius Şumudică a „tremurat” până în ultima etapă, însă după victoria la limită cu Pendikspor, a încheiat sezonul pe locul 11.

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia

Fără Olimpiu Moruţan în echipă, accidentat de luna trecută, Ankaragucu a fost învinsă de Trabzospor, scor 2-4. Echipa internaţionalului român a încheiat astfel sezonul pe locul 17, cu 40 de puncte, la un singur punct distanţă de Konyaspor, prima echipă care s-a clasat deasupra liniei retrogradării.

De cealaltă parte, românii de la Gaziantep s-au salvat de la retrogradare. Graţie victoriei cu Pendikspor, Gaziantep a făcut un salt în clasament şi a încheiat sezonul pe locul 11.

Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au fost titulari în duelul cu Pendikspor. Deian Sorescu nu a fost înh lotul lui Gaziantep, pentru duelul din ultima etapă a sezonului.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa la care este împrumutat Alexandru Cicâldău, Konyaspor, s-a salvat şi ea de la retrogradare, în urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă din Turcia, clasându-se pe locul 16.

Galatasaray este campioana Turciei din sezonul 2023-2024. Formaţia din Istanbul a încheiat sezonul cu o victorie, scor 3-1, pe terenul lui Konyaspor, şi a ajuns astfel la nu mai puţin de 102 puncte.

Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro”

Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş. Atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit o mutare spectaculoasă chiar înainte de EURO 2024. Fostul său antrenor a venit cu detalii de ultimă oră.

Reclamă

Standard Liege ar fi acceptat oferta celor de la Trabzonspor, pentru Denis Drăguş. Belgienii vor încasa în schimbul internaţionalului român aproximativ două milioane de euro, sumă la care se vor adăuga şi bonusuri.

O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește 2 milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a declarat Marius Șumudică la fanatik.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

15:40

LIVE TEXTRomânia – Ucraina 0-0! Debut pentru tricolori la EURO 2024. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen. Coman, primul şut pe poartă

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și