Închide meniul

Presa din Anglia, verdict despre prestația lui Radu Drăgușin din Coventry – Tottenham 1-2! Ce i-a fost reproșat românului

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 8:57

Reclamă
Presa din Anglia, verdict despre prestația lui Radu Drăgușin din Coventry – Tottenham 1-2! Ce i-a fost reproșat românului

Presa din Anglia i-a analizat prestația lui Radu Drăgușin, care a fost integralist în cadrul partidei dintre Coventry și Tottenham, încheiată cu scorul de 1-2.

Profimedia

Presa din Anglia a venit cu un verdict despre prestația lui Radu Drăgușin din Coventry – Tottenham 1-2! Jurnaliștii britanici au analizat jocul românului din partida care a contat pentru Cupa Ligii Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a fost integralist în cadrul duelului cu formația de liga a 2-a. Coventry i-a dat mari bătăi de cap lui Spurs, care a reușit să revină de la 0-1 abia în ultimele minute ale partidei.

Presa din Anglia, verdict despre prestația lui Radu Drăgușin din Coventry – Tottenham 1-2!

Jurnaliștii publicației Football London au notat faptul că Radu Drăgușin a avut o prestație bună în cadrul partidei cu Coventry. Totuși, aceștia i-au reproșat românului că l-a ținut în joc pe adversar, la golul marcat de divizionara secundă.

”Per total a avut o prestație solidă, însă l-a ținut în joc pe Thomas-Asante la gol”, a notat sursa menționată anterior.

De asemenea, jocul lui Drăgușin a fost analizat și de publicația Spurs Web. Jurnaliștii acesteia au transmis faptul că fundașul echipei naționale are probleme atunci când un adversar „îi testează viteza de reacție”.

Reclamă
Reclamă

”Se simte confortabil când e în posesie, dar e neliniștit imediat ce un adversar îi testează viteza de reacție. A jucat în naționala României într-o defensivă joasă, poate de aceea. A intrat în încurcătură când s-a lovit de Forster și aproape a condus la un gol pentru Coventry”, a notat publicația menționată mai sus.

Antrenorul lui Tottenham, reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular!

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular! Tehnicianul a fost iritat de o întrebare primită la interviu și nu s-a ferit de cuvinte.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida din Cupa Ligii Anglei, dintre Coventry și Tottenham. Clubul din Premier League a revenit de la 0-1 în ultimele minute ale partidei, prin golurile marcate de Spence (min. 88) și de Johnson (90+2).

Reclamă

După meci, Ange Postecoglou a primit o întrebare legată de schimbările pe care le face la echipă, în condițiile în care o parte din fanii echipei nu sunt în totalitate de acord cu deciziile sale.

Acest lucru s-a văzut și la partida cu Coventry, atunci când o parte din fani s-au arătat nemulțumiți după ce Lucas Bergvall a fost înlocuit în minutul 62.

Postecoglou a avut o reacție nervoasă la interviu și a transmis faptul că nu ia decizii legate de schimbări pe baza „sondajelor”.

„Nu fac schimbările pe baza unor sondaje, amice! Sunt sigur că fanii au propriile opinii, dar.. Pentru Lucas (n.r. Lucas Bergvall) a fost primul joc important, după ceva vreme”, a spus Ange Postecoglou, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și