Închide meniul

Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”

Publicat: 21 aprilie 2024, 23:45

Reclamă
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă

Derby nebun între PAOK şi AEK | Răzvan Lucescu, criză de nervi

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a făcut un scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos, scor 1-2. La finalul meciului. Răzvan Lucescu a intrat pe teren la finalul partidei pentru a-i cere socoteală arbitrului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic a făcut un pas greşit în lupta la titlu, după ce a pierdut derby-ul cu Olympiacos. Răzvan Lucescu a răbunit şi a lansat atacuri în valuri la adresa arbitrajului, pe care l-a numit „ruşinos”.

Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos

„Nu este ușor să obții un rezultat bun aici, când arbitrul ia asemenea decizii. Nu cred că a fost un fotbal bun jucat de niciuna dintre echipe. A fost un meci de luptă. În orice caz, acest penalty nu poate fi acordat. Am văzut 10.000 de contacte identice, cred că este absolut excesiv. În țara lui nu l-ar da. Astăzi, acest arbitru a venit aici cu tema a ajuta o echipă.

Iar al doilea gol pornește de la un fault asupra lui Sastre (n.r. – fundașul dreapta de la PAOK), care a trecut de adversarul direct. Nu pot să înțeleg de ce nu l-a acordat. Mai este un caz de fault care nu a fost acordat, cu arbitrul care a alergat cu spatele la minge și nici măcar nu a văzut jocul.

Pe partea de fotbal a fost un meci slab. Chiar și așa, lucrurile ar fi stat altfel dacă nu era acel arbitraj jenant„, a spus Răzvan Lucescu, după meci, conform presei din Grecia.

Reclamă

n minutul 27 Olympiacos a primit un penalty, iar portarul lui PAOK a apărat şutul lui Daniel Podence, numai că balonul a ajuns la Quini şi acesta a deschis scorul pentru gazde. Daniel Podence a oferit pasa pentru golul de 2-0, marcat în minutul 61 de Martins, iar Răzvan Lucescu a încercat să mute, făcând mai multe schimbări. PAOK a înscris abia pe final, în minutul 90+2, prin Marcos Antonio, jucător intrat în minutul 79.

Olympiacos s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 4 în play-off-ul campionatului grec, cu 66 de puncte. Pe primele trei locuri se află AEK Atena (72 de puncte), Panathinaikos Atena (71 de puncte) şi PAOK Salonic, cu 67 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și