Închide meniul
VIDEO

Valentin Cojocaru, criză uluitoare de nervi în Polonia! Colegii românului au intervenit rapid. De la ce a pornit totul

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 20:53

Reclamă
Valentin Cojocaru, criză uluitoare de nervi în Polonia! Colegii românului au intervenit rapid. De la ce a pornit totul

Valentin Cojocaru, criză uluitoare de nervi în Polonia!

Sursă Foto: Twitter

Valentin Cojocaru a făcut o criză uluitoare de nervi în Polonia! Portarul român, legitimat la Pogon Szczecin, nu s-a controlat în partida cu Legia Varșovia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa românului a reușit o victorie importantă, scor 1-0, în campionatul Poloniei. Totuși, adversarii lui Pogon au lansat o serie de atacuri periculoase pe finalul duelului.

Valentin Cojocaru, criză uluitoare de nervi în Polonia!

Cojocaru, în încercarea de a păstra rezultatul de pe tabelă, a reținut mingea în minutul 90+4 și s-a prăbușit pe gazon. În jurul său, colegii săi s-au îmbrâncit cu adversarii, iar românul s-a ridicat rapid și a luat parte la scandal.

Cojocaru a avut o criză uluitoare de nervi și le-a adresat cuvinte grele adversarilor, care încercau să îi ia mingea din brațe, pentru a continua partida.

Fostul portar de la FCSB a fost calmat cu greu de colegii săi.

Reclamă
Reclamă

Pogon Szczecin l-a cumpărat definitiv pe Cojocaru, în primăvară

Portarul Valetin Cojocaru a fost cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Fostul goalkeeper de la FCSB a dat o lovitură importantă în carieră.

Inițial împrumutat de la OH Leuven, portarul român i-a impresionat pe oficialii echipei din Polonia, care au decis să îl achiziționeze definitiv.

Reclamă

Oficialii lui Pogon Szczecin au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că au activat clauza de cumpărare din înțelegerea cu OH Leuven pentru transferul definitiv al lui Valentin Cojocaru.

„În acordul de împrumut cu clubul belgian OH Leuven am inclus opțiunea de a-l putea cumpăra definitiv pe Cojocaru. Clubul nostru a decis să activeze clauza”, au transmis reprezentanții lui Pogon Szczecin.

De asemenea, directorul sportiv al echipei din Polonia a anunțat faptul că acest transfer a reprezentat un adevărat efort financiar:

„Trebuie să recunosc că transferul definitiv al lui Valentin a reprezentat un efort financiar din partea noastră, dar sunt conștient că a meritat această mutare. Cojo (n.r. Cojocaru) ne aduce calitate într-o poziție sensibilă, iar apărarea se simte bine cu el alături”, a spus oficialul.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și