Închide meniul

Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2024, 19:20

Reclamă
Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B

Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid

Toni Kroos şi Carlo Ancelotti / Profimediaimages

Carlo Ancelotti nu a stat pe gânduri şi are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid. Mijlocaşul de 34 de ani tocmai a făcut anunţul şoc şi a anunţat că se retrage din fotbal după finala UEFA Champions League şi EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei din La Liga va primi întăriri de la Florentino Perez în această vară. Jurnaliştii de la Marca au şi anunţat ce soluţii a găsit Ancelotti. În prezent, Tchouameni, Camavinga, Valverde şi Bellingham sunt mijlocaşii care vor rămâne cu siguranţă pe Santiago Bernabeu.

Carlo Ancelotti are trei variante pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid

Potrivit marca.com, în acest moment Real Madrid are trei candidaţi pentru a acoperi postul care rămâne liber după plecarea lui Toni Kroos. Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Nicolo Barella (Inter) şi Joey Veerman (PSV) sunt mijlocaşii cu care ar putea începe negocierile în cel mai scurt timp.

Joshua Kimmich mai are contract până în vara anului viitor, dar vârsta pe care o are nu este pe placul „albilor”. Real Madrid caută jucător pe care să se bazeze o lungă perioadă de timp, iar fotbalistul lui Bayern are 29 de ani. Spniolii anunţă că Barella ar putea deveni principala ţintă a lui Florentino Perez, datorită stilului de joc similar cu cel al lui Kroos. Campion cu Inter, italianul este mai greu de adus – are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro şi mai are două sezoane contract cu gruparea de pe Meazza.

O variantă surpriză o reprezintă aducerea lui Joey Veerman. Mijlocaşul de 25 de ani a impresionat în tricoul lui PSV. A fost mijlocaşul din Eredivisie cu cele mai multe assist-uri, 16, dar şi cele mai multe pase „cheie”, 130! Cota lui de piaţă se ridică la 32 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Tot Marca anunţă că Carlo Ancelotti mai are pregătit şi un plan B. Este dispus să îi schimbe postul în teren lui Jude Bellingham, jucătorul revelaţie al sezonului din La Liga. Acesta ar putea fi folosit pe o poziţie mai defensivă decât în prezent, mai ales după venirea iminentă a lui Kylian Mbappe. Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit 19 goluri şi 16 pase decisive la primul său sezon în tricoul „galacticilor”. Are şi 4 goluri şi 4 assist-uri în Champions League.

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

Kroos a luat decizia de a se retrage după o carieră în care a câştigat 32 de trofee, între care cinci UEFA Champions League, trei titluri în Bundesliga şi patru titluri în La Liga.

17 iulie 2014 este ziua prezentării la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost startul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, acest capitol ajunge la final. Nu voi uita niciodată succesul avut.

Reclamă

Le mulţumesc tuturor care m-au ajutat şi celor care au avut încredere în mine. Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru afecţiunea arătată din prima până în ultima zi. Cariera mea ca jucător se va încheia în această vară, după EURO 2024.

Sunt fericit şi mândru. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera la un nivel înalt valoric. Mai am un singur gând, Liga Campionilor numărul 15. Hala Madrid”, a fost mesajul lui Toni Kroos.

Cotat în prezent la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Toni Kroos a adunat 108 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și