Închide meniul

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 19:26

Reclamă
Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, la încălzire / Profimedia

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Echipa spaniolă de fotbal Atletico Madrid vrea să-l vândă la finalul acestui sezon pe portarul său titular, Jan Oblak, căruia îi caută deja un înlocuitor, informează cotidianul sportiv AS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul madrilen l-a recrutat în iarnă pe portarul român Horaţiu Moldovan, de la Rapid Bucureşti, în prezent rezerva lui Oblak. Slovenul are un contract valabil până în 2028, cu o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, însă valoarea sa de piaţă este de 30 de milioane de euro.

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid

Timp de multe sezoane, Oblak s-a aflat în vizorul marilor cluburi din Premier League, iar Atletico s-a opus de fiecare dată plecării sale, dar acum cum oficialii spanioli „sunt dispuşi să asculte oferte” pentru goalkeeper-ul sloven.

Oblak a disputat 441 de meciuri în tricoul lui Atletico Madrid pe parcursul ultimelor nouă sezoane. El a câştigat un titlu în Primera Division, o Supercupă a Spaniei, o Supercupă a Europei, precum şi trofeul Europa League, fiind desemnat de cinci ori cel mai bun portar din campionatul spaniol.

Pentru înlocuirea lui Jan Oblak, responsabilii lui Atletico Madrid s-au orientat către georgianul Giorgi Mamardaşvili, portarul echipei FC Valencia.

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, Mamardaşvili este evaluat la 35 de milioane de euro, însă Valencia s-ar mulţumi cu 25 de milioane de euro în schimbul său, conform AS, notează agerpres.ro.

Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă

Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă. Echipa lui Horaţiu Moldovan a fost eliminată de Borussia Dortmund, după ce a pierdut cu 4-2.

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a transmis o aroganţă imediat după ce echipa lui Horaţiu Moldovan şi a lui Diego Simeone a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare. Acesta a continuat şi a scris şi un comentariu la postare, cu referire la portarul român de la Atletico Madrid. „Plus o paradă de excepție la încălzire care a stârnit aplauze pe Westfalenstadion”, a mai scris Mihai Stoica.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și