Închide meniul

Pep Guardiola, anunţ categoric despre o eventuală revenire la Barcelona

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 13:45

Reclamă
Pep Guardiola, anunţ categoric despre o eventuală revenire la Barcelona

Pep Guardiola, anunţ categoric despre o eventuală revenire la Barcelona

Pep Guadiola şi Lionel Messi - Profimedia Images

Pep Guardiola a făcut un anunţ categoric atunci când a fost întrebat despre o eventuală revenire la Barcelona, în viitor. Managerul lui Manchester City nu ia în calcul să ajungă din nou la grupare blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a fost antrenorul Barcelonei în cea mai bună perioadă din istoria clubului, 2008 – 2012. Pep a câştigat 14 trofee alături de gruparea blaugrana, printre care trei titluri în La Liga şi două trofee UEFA Champions League.

Pep Guardiola, anunţ categoric despre o eventuală revenire la Barcelona

Chiar şi aşa, Guardiola nu se gândeşte că va mai ajunge vreodată să conducă Barcelona, club care se confruntă momentan cu o perioadă plină de schimbări, la finalul unui sezon fără trofeu câştigat.

„Da, uşile sunt închise”, a spus Pep Guardiola, atunci când a fost întrebat dacă mai există varianta ca ibericul să revină la echipa la care a scris istorie şi ca jucător, câştigând 6 titluri în Primera Division.

Reclamă
Reclamă 4

Pep Guardiola va pleca de la Manchester City

Pep Guardiola s-a decis şi va pleca de la Manchester City, chiar dacă tocmai a câştigat un nou trofeu în Premier League. Antrenorul catalan în vârstă de 53 de ani i-ar fi anunţat deja pe şefii clubului de hotărârea pe care a luat-o, la finalul lunii trecute.

Anunţul „bombă” a fost făcut de jurnaliştii de la Daily Mail. Aceştia asigură că Guardiola se va despărţi de „cetăţeni” la finalul următorului sezon. Nu s-a lăsat înduplecat de „şeicul” lui City, care i-a propus prelungirea contractului.

Guardiola a semnat cu Manchester City în urmă cu 8 ani şi a cucerit nu mai puţin de 15 trofee în această perioadă. El tocmai a devenit din nou campion în Premier League, iar sezonul trecut a triumfat în UEFA Champions League.

Reclamă

Pep Guardiola a intrat în ultimele 12 luni de contract şi nu mai vrea să rămână la Manchester. Potrivit dailymail.com, principalul antrenor care este favorit să îl înlocuiască pe Guardiola este spaniolul Michel Sanchez, care a făcut minuni cu Girona.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și