Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 19:13

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj/ Captură Digi Sport

Adrian Mititelu Jr a fost surprins la duelul crucial al celor de la FCU Craiova, cu U Cluj. Aceasta a fost prima apariţie publică a fiului patronului din Bănie, după ce a luat o supradoză de pastile şi a stat în comă nu mai puţin de zece ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă, după duelul dintre FCU Craiova şi Dinamo, din urmă cu două etape.

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj

Adrian Mititelu Jr a fost externat din spital, şi a fost prezent la duelul echipei tatălui său. Fiul lui Adrian Mititelu a fost surprins în tribunele arenei „Ion Oblemenco”, la duelul oltenilor cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a fost surprins de camerele tv, însă acesta a luat decizia de a nu sta lângă tatăl lui, aşa cum obişnuia să o facă. Cei doi se aflau în plin scandal, înainte ca „Prinţişorul” Craiovei să ajungă de urgenţă la spital.

Adrian Mititelu Jr i-a cerut plecarea tatălui său de la echipă, după rezultatele dezastruoase ale oltenilor, care au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă

Înaintea duelului cu U Cluj, FCU Craiova avea 19 puncte, cu două mai puţine faţă de Botoşani, Poli Iaşi şi Dinamo. În cazul unei victorii, oltenii ar urca pe locul 13 şi i-ar lăsa pe „câini” pe ultimul loc.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce a fost găsit inconştient

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

Reclamă 4 / 0/3

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Nuredin Beinur, cel supranumit „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient pe Mititelu Jr şi a chemat de urgenţă ambulanţa.

„Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și