Închide meniul

Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 15:12

Reclamă
Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e

Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: "Mi se pare incredibil"

Vlad Chiricheş / Hepta

Alex Chipciu s-a declarat uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş. Jucătorul celor de la U Cluj nu înţelege de ce oamenii din lumea fotbalului sunt surprinşi de faptul că fostul său coleg de la FCSB evoluează la un nivel ridicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a dezvăluit că i-a felicitat deja pe Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii pentru titlul de campioni, chiar dacă FCSB nu a devenit campioană din punct de vedere matematic.

Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil”

„L-am felicitat pe Chiricheș, avem un grup cu foștii colegi de la FCSB, Pinti era și el în grup. Au început felicitările. Mă bucur pentru Pinti, e antrenor, știu cât a suferit acolo și cât a tras ca lucrurile să meargă. Pe Chiri îl laudă toată lumea acum ’Mamă, ce fotbalist e!’.

Mi se pare incredibil că lumea nu a crezut că e! Să joci la Sassuolo atâția ani cu jucători de la naționala Italiei… Clar trebuie să fii bun, nu ai cum să nu fii bun! Am văzut un meci, i-am trimis acum, un Manchester – Tottenham, când a ieșit omul meciului pe Old Trafford.

E greu să joci la nivelul ăla, când vii în România, cu siguranță ai plusuri. Mă bucur pentru ei și cam atât. I-am felicitat! E treaba lor, eu mă gândesc la Cupă”, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”

Ioan Andone a dat verdictul în privinţa câştigătoarei campionatului din sezonul următor. „Fălcosul” e de părere că valoarea campionatului nostru va creşte.

Andone a lăudat venirile lui Dan Petrescu la CFR Cluj şi pe cea a lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. „Ando” e de părere că CFR Cluj va lua titlul sezonul următor, cu Petrescu pe bancă.

”O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând. Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi (n.r.- Bogdan Lobonț) nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru el. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige (n.r.- titlul în sezonul următor) Dan Petrescu, doar să nu plece”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și