Închide meniul

„Ce, trebuie să fie titular?” Gigi Becali, declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 17:33

Reclamă
„Ce, trebuie să fie titular? Gigi Becali, declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor!

Gigi Becali, declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a făcut o declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor, Florin Tănase. Afirmaţia patronului „roş-albaştrilor” ar putea să nu îi cadă prea bine lui Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a transmis, anterior, un ultimatum lui Florin Tănase. Patronul FCSB-ului i-a spus atacantului că trebuie să îi dea un răspuns în privinţa venirii la echipa campioană până când începe cantonamentul din Olanda.

„Ce, trebuie să fie titular?” Gigi Becali, declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor!

”Ce, trebuie să fie titular? De ce trebuie să fie neapărat tituar?

Noi avem echipă. Noi acum, ce aducem acum, aducem dubluri, ca să putem face față și în cupele europene și în campionat”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Reclamă
Reclamă 4

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezei cu noi și să fii liber de contract.

Nu trebuie neapărat să fie titular. Noi ce aducem acum, aducem dubluri, ca să facem față în campionat și cupele europene.

Sunt negocieri, dar oamenii au început să ceară bani, dacă au văzut că vreau să fac echipă puternică”, declara, anterior, Gigi Becali despre Florin Tănase, pentru sursa citată.

Reclamă

Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat! Anunț despre revenirea la FCSB: „Mă încântă ideea!”

Florin Tănase a discutat anterior cu Gigi Becali la palat. Jucătorul a negociat în ultimul timp o revenire la FCSB şi a dezvăluit când va lua o decizie.

În ultimele 2 sezoane, Tănase a jucat în zona arabă, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre echipele la care a fost legitimat.

Astfel, Gigi Becali i-a propus să revină la FCSB, lucru pe care Tănase l-ar accepta, în cazul în care nu va avea o ofertă mai bună.

După discuția cu patronul de la FCSB, de la palat, Florin Tănase a transmis că va lua o decizie în următoarele două săptămâni.

„Da, am venit pe la nea Gigi. Mereu când vin în țară trec pe la dânsul. Este mereu o plăcere să îl revăd.

Am discutat acum două-trei luni, am discutat foarte clar cu dânsul și știe cum a rămas discuția. Timpul le va decide pe toate.

Nu am vorbit despre un anumit termen, dar cu siguranță voi decide în maximum două săptămâni. Mă încântă ideea să joc la echipa cu care am ținut de mic, dar mă încântă și ideea de a juca în Champions League”, a spus Florin Tănase, la poarta palatului deținut de Gigi Becali.

În vârstă de 29 de ani, Florin Tănase este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. Tănase nu a fost selecţionat de Edi Iordănescu în lotul pentru EURO 2024. De altfel, absenţa lui Tănase şi cea a lui Mitriţă din lotul pentru EURO au atras cel mai mult atenţia.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:51

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 16:00

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și