Închide meniul

Cristi Borcea a vorbit despre proiectul uriaş de la Dinamo: „Vreau să se unească echipele”! Buget de 20 de milioane de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 14:15

Reclamă
Cristi Borcea a vorbit despre proiectul uriaş de la Dinamo: „Vreau să se unească echipele! Buget de 20 de milioane de euro!

Cristi Borcea a vorbit despre proiectul uriaş de la Dinamo: "Vreau să se unească echipele"!

Nicolae Badea şi Cristi Borcea / Hepta

Cristi Borcea a vorbit despre proiectul uriaş de la Dinamo. Fostul preşedinte al „câinilor” vrea ca echipa din prima ligă să se unească cu cea din Liga a 4-a, a lui Nicolae Badea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a subliniat că fiul lui, Patrick, s-ar alătura ca investitor. Borcea a spus că Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Gigi Neţoiu, Dumitru Nicolae, zis „Niro”, Ionuţ Negoiţă şi Murad ar investi şi ei într-un astfel de proiect.

Cristi Borcea a vorbit despre proiectul uriaş de la Dinamo: „Vreau să se unească echipele”!

(n.r: Ce aţi vrea să faceţi cu echipa din Liga a 4-a, Dinamo?) Vreau să se unească echipa din Liga 1 cu cea din Liga a 4-a.

Nu sunt în măsură să fac un plan pentru că nu sunt implicat în nicio echipă, din nicio ligă. Sunt foarte mulţi dinamovişti care mă sună şi îmi spun să vin, că ne batem de 3 ani la retrogradare.

Indiferent de situaţie, eu, Cristi Borcea, nu voi mai conduce. Mi-a ajuns, după 25 de ani, două divorţuri, am stat 5 ani jumate la închisoare.

Reclamă
Reclamă 4

Singurul care ar fi să ne adune pe toţi, care avem bani şi ar putea să facă un buget de 20 de milioane este Dumitru Dragomir. Cei care sunt acum să rămână şi ei în acţionariat, 10%. Domnul Badea, Cohn, Niro, toţi vin cu minim 1 milion pe acţiuni şi 500 de mii pe an. Cu drepturile TV şi sponsorii sari de 20 de milioane de euro.

Familia Borcea va fi reprezentată de Patrick. Ne-am bate cu Gigi Becali şi cu Şucu”

Din experienţa mea, nu poţi să vii să zici că te baţi la campionat. Nu faci nimic cu campionatul, te bate Luxemburgul. Nu eşti cap de serie. Eu am dus bugetul la 18 milioane jumate.

Liantul să fie Badea, să rămână Renovatio, Voicu, sunt foarte mulţi care pot veni. Murad, domnul Cohn, Neţoiu, sunt mulţi. Am zis de nea Mitică, ce e singurul care are putere să ne strângă pe toţi. Eu niciodată nu particip la Consiliile de Administraţie. Familia Borcea va fi reprezentată de Patrick, dacă se vrea.

Reclamă

Nu se poate face o echipă competitivă fără Giovanni Becali.

Ţiriac? Eu n-am vorbit cu nea Ion. Orice sfat sau orice cuvânt, să vină din partea lui ar fi o onoare pentru Dinamo. Ar fi un mare plus atât nea Mircea Lucescu, cât şi Ţiriac, din orice punct de vedere. Dar eu nu am vorbit cu ei.

Ne batem la titlu. Naşul a fost mai puternic decât noi toţi timpul, dar cât am fost acolo 7 ani nu a luat campionat, nu a luat nimic. Tot noi am luat. Am plătit mult mai bine.

Ne-am bate cu Gigi Becali. Şi cu Şucu, care e cel mai bun manager de acum din fotbalul românesc. Uită-te ce merchandising face”, a declarat Cristi Borcea la fanatik.ro.

Cristi Borcea, dezvăluire fabuloasă despre Gigi Becali: „Suna din celulă”! Ce i-a transmis naşului său după ce a luat acum titlul

Cristi Borcea a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Gigi Becali. Fostul preşedinte executiv al „câinilor” a povestit cum făcea Gigi Becali schimbările din închisoare.

Borcea l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului, chiar dacă i-a venit greu, având în vedere că e dinamovist.

Suntem foarte bine, vorbim (n.r.: cu Gigi Becali). L-am felicitat. Merita, după 9 ani de secetă.

(n.r: Te-a lăsat inima să îl feliciţi?) Ce să fac? L-am felicitat, la câţi bani a investit. Mai cu noroc, că nu ne-a avut pe noi pe acolo.

Consecinţa titlului ăsta sunt cele 3-4 titluri pierdute în trecut, unde s-au făcut greşeli. Cea mai importantă a fost stabilitatea”, a spus Cristi Borcea, pentru sursa citată.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și